Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırma’da meclis toplandı

Bandırma’da meclis toplandı

Bandırma Belediye Meclisi’nin ekim ayı olağan toplantısı yapıldı.

Bandırma Belediye Meclisi’nin ekim ayı olağan toplantısı yapıldı.
Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un kent dışında bulunması nedeniyle toplantı, Belediye Başkan Vekili Fatma Sibel Karabacakoğlu’nun başkanlığında gerçekleşti.
Toplantıyı, “5 Ekim Dünya Öğretmenler Günü” dolayısıyla tüm öğretmenleri kutlayarak başlayan Karabacakoğlu, daha sonra geçtiğimiz ay belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında, görüntüler eşliğinde bilgi verdi.
9 gündem, 1 ek gündem maddesinin görüşüldüğü toplantıda, Ömerli Mahallesi’nde, belediyeye ait iki tarlanın satışı için encümene yetki verilmesi de görüşüldü. Adalet ve Kalkınma Partisi ile MHP, satışa karşı olduklarını açıklayarak, “ret” oyu verdiler. CHP ve İYİ Parti’nin oylarıyla encümene satış yetkisi verildi.
Belediyenin Görev ve Çalışma Yönetmeliği’nin revize edilmesi konusu görüşülürken, “Kaliteli Yönetim Sistemi(KALDER)” yetkilisi tarafından konuyla ilgili bilgi verildi.
2022 yılı Performans ve Stratejik Planın Güncellenmesine Adalet ve Kalkınma Partisi ret oyu verirken, CHP’lilerin oylarıyla güncellenme kabul edildi.
Belediyenin 2022 mali yılı tarife taslağı hakkındaki Mali Hizmetler Müdürlüğü yazısı Tarife Komisyonu’na, 2022 mali yılı bütçesinin belirlenmesi hakkındaki Mali Hizmetler Müdürlüğü yazısı ise Bütçe Komisyonu’na gönderildi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Bandırma’ meclis toplandı
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı