Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma’da muhtarlara yemek

Bandırma’da muhtarlara yemek

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, 19 Eylül Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlara akşam yemeği verdi.

Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, 19 Eylül Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlara akşam yemeği verdi.
Yemeğe Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, İlçe Emniyet Müdürü Mesut Demirdaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ahmet Tunç, belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcileri katıldı.
Yemekten sonra ilk konuşmayı Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun yaptı. Konuşmasına İsrail’in Filistin’e saldırısını kınayarak başlayan Tosun, 4,5 yıldan beri yürüttüğü belediye başkanlığı görevinde muhtarların taleplerini yerine getirdiğini belirterek, “Sizlerle birlikte Bandırma’ya hizmet etmekten onur ve mutluluk duyuyorum. 5 ay kadar sonra yerel seçimler var. Ben yine aday olacağım. Tabii sizler de yine aday olacaksınız. Dileğim yine birlikte Bandırma’ya hizmetimizi sürdürmektir” dedi.
Kaymakam Engin Aksakal da konuşmasının başında İsrail’in, Filistin’e saldırısının insanlık suçu olduğunu belirtti. Aksakal, vatandaşların, devlet adına başvurdukları ilk kurumun muhtarlıklar olduğuna dikkati çekerek, “Gerek seçilerek gelenler gerekse atanarak gelenler olsun hepimizin amacı halka hizmettir” diye konuştu. Aksakal, muhtarların gününü kutladı.
ÖNDER BALIKÇI



Anahtar Kelimeler: Bandırma’ muhtarlara yemek
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı