Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırmada Silahlı Kavga: 3 Yaralı

Bandırmada Silahlı Kavga: 3 Yaralı

Komşu ilçemiz Bandırma'da iki gurup arasında çıkan silahlı kavgada üç kişi pompalı tüfek ile açılan ateş sonucu hafif şekilde yaralandı.

Komşu ilçemiz Bandırma'da iki gurup arasında çıkan silahlı kavgada üç kişi pompalı tüfek ile açılan ateş sonucu hafif şekilde yaralandı .
Olay Bandır-maya 3 kilometre uzaklıkta bulunan Atatürk Parkı akşam saatlerinde meydana geldi. Arif D. (50) ve Muhammet E.`nin (24) ile birlikte piknik yapmaya gelen Volkan P. (24), burada aralarında daha önceden husumet olan Yusuf B. (25) ve Alp Can A. (26) ile karşılaştı. Parkta iki grup arasında sözlü tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya görüşen olayda Yusuf B. yanında taşıdığı pompalı tüfekle, çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında rast gele ateş etti. Saçmalara hedef olan Volkan P., Arif D. ve Muhammet E. hafif şekilde yaralandı. Çevrede bulunan piknikçilerin korku dolu anlar yaşadığı saldırıdan sonra yaralılar, olay yerine gelen ambulansla Bandırma Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. 10 PF 527 plakalı özel otomobille kaçtıkları belirlenen zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli