Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırmada TIR kazası

Bandırmada TIR kazası

Çarşamba günü saat 21.00 sularında meydana gelen trafik kazasında Azeri şoföre ait Tır kaza yaptı. Meydana gelen kazada TIR hurdaya dönerken şoförün burnu bile kanamadı.

Çarşamba günü saat 21.00 sularında meydana gelen trafik kazasında Azeri şoföre ait Tır kaza yaptı. Meydana gelen kazada TIR hurdaya dönerken şoförün burnu bile kanamadı. Edinilen bilgiye göre, trafik kazası Bandırma Gönen girişi Balcı durağı önünde meydana geldi.
Biga Değirmencik Köyü`nde faaliyet gösteren İçdaş Demir Çelik Fabrikasına, demir madeni bırakıp boş olarak Bursa`ya dönen Azeri asıllı şoför Muhsin Kalenteri (34) idaresindeki 30565 plaka TIR Bandırma Gönen girişi Balcı durağı- Doruk oba villaları karşısında tekeri patlayarak büyük bir gürültü ile yeni otobanın sağ şarampolüne  devrildi. Büyük bir gürültü ile önce karayolun kenarında bulunan Trafo`nun Elektrik direğine çarpan dev TIR parçalanarak tarla içine yuvarlandı. Etraftan yetişenlerin imdat istenesi ile olay yerine gelen trafik ve Ambulans parçalanan TIR`ın içinden Azeri şoför Muhsin Kelanteri`yi sağ salim çıkarttı. Araçtan inen Azeri sürücü Muhsin Kelanteri gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemeyerek tekerin patlaması ile direksiyona hakim olamadığını söyledi.
Sağ ön tekerleğinin patladığı görülen TIR`ın, yolun başlangıcında yeni yapılan otobanın başlangıç yükseltisinden kaynaklandığı ileri sürüldü.
Bu da gösteriyor ki yolun yabancısı sürücülerin, otoban girişindeki yükseltiye vurduğunda direksiyon hakimiyetini kaybedebileceği tehlikesi dile getiriliyor.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı