Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırma’da Trafik Haftası kutlandı

Bandırma’da Trafik Haftası kutlandı

Karayolları Trafik Yönetmeliğinin 170. Maddesine göre ülkemizde her yıl Mayıs ayında kutlanan Trafik Haftası çeşitli etkinliklere sahne oldu.

Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan törenlere Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, Garnizon ve 6. Ana Jet Üs Komutanı, Hava Pilot Tuğgeneral Selahattin Akalp, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay, Emniyet Müdürü Soner Duran, Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Mahir Mavi, Kurum Müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından, Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amir vekili Hasan Aytepe, Trafik Haftası ile ilgili bir konuşma yaptı. 
Daha sonra hafta nedeniyle okullar arası düzenlenen şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereye giren öğrenciler şiirlerini ve kompozisyonlarını okudu. 
Törende Rengarenk Ana Okulu öğrencilerinin gösterilerinin ardından Yılın Trafik Polisi Hüseyin Kurban, Yılın Trafik Zabıta Personeli Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Kazım Çınar ve Bandırma Belediyesi Zabıta Memuru Semih Otur, Yılın Trafik Jandarma Personeli Astsubay Kıdemli Başçavuş Rıdvan Seçkin, Yılın trafik polisleri: Hüseyin Kurban ve Murat Eren ve Yılın Örnek Sürücüsü Erol İlgülenler teşekkür plaket ile ödüllendirildi. Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Bandırma’ Trafik Haftası kutlandı
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı