Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırma'da futbol turnuvası

Bandırma

Bandırma'da Atatürk'ü Anma ve 19 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle düzenlenen Liseler Arası Futbol Şampiyonası sona erdi.

Bandırma'da Atatürk'ü Anma ve 19 Mayıs Gençlik Haftası nedeniyle düzenlenen Liseler Arası Futbol Şampiyonası sona erdi.
Final maçında rakibi Şehit Mehmet Günenç Lisesi'ni 2-1 yenen Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi şampiyon oldu.
Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı spor etkinlikleri kapsamında Bandırma Milli Eğitim Müdürlüğü ile Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ortaklaşa düzenlemiş olduğu ve 9 lisenin katıldığı halı saha liseler arası futbol karşılaşmaları, Gelişim Spor Tesisleri'nde yapılan final maçı ile sona erdi. Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, Şehit Mehmet Günenç Lisesi'ni 2-1 yenerek şampiyon oldu.
Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi, öğretmenleri Sebahattin Demirtaş yönetiminde sahaya, Koray, Muhammed Ali Kaya, Tolunay, Furkan Oruç, Doğukan, Mustafa düzeniyle çıkarken, Şehit Mehmet Günenç Lisesi, yeşil alanda Beden Eğitimi Öğretmeni Şenel Yılmaz'ın yönetiminde şu kadro ile yer aldı: Yiğit, Fatih Kaya, Hüseyin, Furkan, Hüseyin Alp, Metehan.
Şampiyon Yavuz Sultan Anadolu Lisesi takımının golleri Tolunay ve Mustafa'dan gelirken, Şehit Mehmet Günenç Lisesi'nin tek golünü ise Hüseyin Alp, filelere gönderdi..
Bandırma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü, ”Amacımız gençleri spora kazandırmak ve sporu sevdirmek, fair – play ruhunu kazandırmaktır. Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Spor etkinlikleri kapsamında önümüzdeki hafta atletizm ve masa tenisi müsabakaları yapılacak dereceye giren takım ve sporculara kupaları 19 Mayıs 2015 tarihinde düzenlenecek, Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı törenleri sırasında verilecek'' dedi.



Anahtar Kelimeler: Bandırma’da futbol turnuvası
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli