Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Bandırma’daki bayramlaşmada birlik-beraberlik vurgusu

Bandırma’daki bayramlaşmada birlik-beraberlik vurgusu

Bandırma’da kurum ve kuruluşların katıldığı kent bayramlaşması nikâh salonunda yapıldı.

Bandırma’da kurum ve kuruluşların katıldığı kent bayramlaşması nikâh salonunda yapıldı.

Bayramlaşmaya Bandırma Kaymakamı Engin Aksakal, 6. Ana Jet Üssü ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Selahattin Akalp, Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun, Bandırma’nın önceki kaymakamı, Sakarya Erenler Kaymakamı Günhan Yazar, İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mahir Mavi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, belediye meclis üyeleri, diğer daire müdürleri, gaziler ve sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcileri katıldı.

Programda ilk konuşmayı yapan Belediye Başkanı A. Tolga Tosun, Bandırma’nın gelişmesi için birlik-beraberlik içinde çaba harcadıklarını belirtti.

6. Ana Jet Üssü ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Selahattin Akalp, “Biz askerleri için asıl bayram, halkımızın mutlu bir şekilde bayram yapmasıdır. Millet olarak özgür, bağımsız ve özgüvenli şekilde bayram yaptığımızda şehitlerimiz, gazilerimiz ve onları aileleri de mutlu bayram yapıyor demektir” dedi.

Kaymakam Engin Aksakal da, gerek dini, gerekse resmi bayramların Türk toplumunun birlik ve beraberliği açısından değerli günler olduğuna dikkati çekerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bu dayanışmamızı, birlik ve beraberliğimizi yaşamımızın tüm aşamalarında kullanırsak, her zaman müreffeh bir toplum olma yolunda ileriye gideriz. Bayramların değerini bilelim ve bu birlik-beraberlik havasını diri tutalım. 8 aydan beri görev yaptığım Bandırma’da, bu birlik ve beraberlik havasını memnuniyetle görüyorum ve Bandırmalıları kutluyorum.”

ÖNDER BALIKÇI



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı