Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırma´dan Erdek´e gelmek isteyenlerin ulaşım isyanı

Bandırma´dan Erdek´e gelmek isteyenlerin ulaşım isyanı

Bandırma-Erdek arasında yolculuk yapan vatandaşlar ulaşımdan dertli.

Bandırma-Erdek arasında yolculuk yapan vatandaşlar ulaşımdan dertli.
Bandırma İlçesi İDO İskelesi önünde bulunan Erdek Midibüslerinin kalktığı durak önünde uzun kuyruklar oluşuyor.
Bandırma´dan Erdek´e gelmekte zorluk yaşayan vatandaşlar, gazetemizi arayarak mağduriyetlerini dile getirdiler.
Erdek´e ulaşımda büyük zorluk yaşadıklarını belirten vatandaşlar, güneşin altında dakikalarca araç beklediklerini vurgularken, konunun muhatabı kurumlar vurdumduymazlıkla suçlandı.

Bandırma´dan Erdek´e toplu taşıma araçlarıyla gelmekte zorlanan vatandaşların yaşadıkları sorun, Erdek Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aydın Tekin´e iletilirken, Tekin, Bandırma İlçesi´ndeki Erdek Midibüs durağında yaşanan yığılmanın Erdek´e yeni gelecek misafirlerin Balkart´larının bulunmamasından kaynaklandığını öne sürdü.
Balkart sahibi olmayan tatilcilerin kartlarını doldurabilmek için zorunlu olarak sıraya girmek zorunda kaldıklarını belirten Tekin, Erdek-Bandırma hattında toplu yolcu taşımacılığı işini üstlenen S.S. Erdek Minibüs-Midibüs-Otobüs Taşıyıcılar Kooperatifi´nin Bandırma Garajında yeteri kadar midibüsü olduğunu bildirdi.
Tekin, ayrıca Erdek-Bandırma yeni karayolunun kapalı olması nedeniyle yolun eski yol kamplar bölgesinden verildiğini, bu trafik akışının da yolda sıkışıklığa neden olduğunu belirterek, üst yol olarak bilinen yeni karayolunun trafiğe biran önce açılması gerektiğini kaydetti.
Haber : Menmet Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı