Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırma'da otobüs durakları yenileniyor

Bandırma

Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir içi ulaşım duraklarında yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Bandırma Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, şehir içi ulaşım duraklarında yenileme çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
Halka daha rahat ve daha sağlıklı bir ulaşım imkanı sunmak amacıyla başlatılan yenileme çalışmaları kapsamında halk otobüslerinin yer aldığı park alanının eskimesi ve yer yer çökmelerin oluşması nedeniyle ilk olarak mevcut alanın sökülmesi çalışmaları gerçekleştirildi.
Söküm çalışmalarının ardından belediye ekipleri tarafından parke döşeme çalışmalarına kısa sürede başlanırken çalışmaları yerinde takip eden Belediye Başkanı Dursun Mirza belediye ekiplerince ilçe genelinde yerine getirilen yol yapım çalışmaları kapsamında şehir içi ulaşım duraklarının da yenilenerek halkın hizmetine sunulacağını söyledi.
Mirza, konu hakkında şunları kaydetti: Kentimiz genelinde yerine getirdiğimiz yol yapım çalışmalarımız kapsamında belediyemize bağlı ekiplerimiz merkez mahallelerimiz ve yeni kırsal mahallelerimizde çalışmalarını tüm hızıyla yerine getiriyor. Bu çalışmaların dışında ekiplerimiz halk otobüslerimizin merkez durağı olan alanda da yenileme çalışmalarını kısa sürede başladı. Mevcut otobüs park alanında eskiyen ve bölüm bölüm meydana gelmiş olan göçmelerin giderilmesi amacıyla başlattığımız çalışmalarımızda önemli mesafe kaydettik. Buradaki çalışmalarımızı kısa sürede tamamlayıp halkımızın hizmetine sunmayı hedefliyoruz.”



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli