Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırmalı işadamı Özhan Pak yaşamını yitirdi

Bandırmalı işadamı Özhan Pak yaşamını yitirdi

Balya makinelerinin babası, PAKSAN Makine Sanayi A.Ş. kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Özhan Pak(81), tedavi gördüğü İstanbul Amerikan Hastanesi´nde yaşamını yitirdi.

Balya makinelerinin babası, PAKSAN Makine Sanayi A.Ş. kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Özhan Pak(81), tedavi gördüğü İstanbul Amerikan Hastanesi´nde yaşamını yitirdi. Bandırma´nın, balya makinesinde ihracatta sınır tanımayan firmalarından PAKSAN, bugüne dek 5 binin üzerinde balya makinesi imal ederek, iç piyasanın yanı sıra birçok ülkeye ihracat yapıyor. 2050 parçadan oluşan balya makinesinin yüzde 95´ini kendi tesislerinde imal eden Pak, ülkemizde bu makineyi gerçek anlamda yapmayı başaran ilk girişimciydi.
Merkezi Ankara´da bulunan Turizm Makineleri Birliği(TARMAKBİR), Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme(KOSGEB) üyesi olan Özhan Pak, ?Ancak benim en değerli üyeliğim, Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) üyeliğidir? diyordu.
Pak´ın cenazesi bugün, saat 10.30´da, PAKSAN´ın önünde getirilecek. Daha sonra Haydarçavuş Camisi´nde kılınacak öğle namazının ardından Bandırma mezarlığında toprağa verilecek.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı