Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Bandırmalı Tangocular Assos´taydı

Bandırmalı Tangocular Assos´taydı

Bandırma Hasat Dans ve Sanat Stüdyosu Arjantin Tango ekibi 28 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında...

Bandırma Hasat Dans ve Sanat Stüdyosu Arjantin Tango ekibi 28 Haziran-1 Temmuz tarihleri arasında Assos´da düzenlenen 8. Tango Kampına katıldı. Bandırmalı dans antrenörleri Burak Güner ve Özlem Özşaylan, kampta hem gösteri yaptı hem de seminer verdi.
Her yıl merakla beklenen ve Türkiye´nin önemli Tango etkinliklerinden biri olan Assos Tango Kampı bu yıl 28 Haziran-1 Temmuz tarihinde yapıldı. Türkiye´nin dört bir yanından gelen dansçılar hem Assos sahilinde denizin ve güneşin tadını çıkardı hem de seminerlere katılarak bilgilerini pekiştirdi.
Etkinlik ile ilgili bilgi veren Dans Antrenörü Burak Güner ?Bu yıl etkinliğin 8.si düzenlendi. Bizler Bandırma´dan 7 kişi katıldık. Etkinliği Orçun Sakarya düzenledi. Kendisi pek çok dizi, film ve yarışmalarda hem dans ediyor hem de koreografi düzenliyor. Türkiye´de Arjantin Tango ile ilgilenen pek çok önemli ismi oradaydı? dedi. Kamp sonunda yapılan gecede önümüzdeki yıl için ilk daveti kendilerinin aldığını söyleyen Güner ?Önümüzdeki yıl için ilk daveti biz aldık, mutlaka katılmamız isteniyor. Önümüzdeki yıl daha geniş bir katılım ile katılmak istiyoruz? dedi.
KAMPIN SÜRPRİZİ AYTUNÇ BENTÜRK
Katılımcılara en büyük sürpriz ise dünyaca ünlü Türk dansçı Aytunç Bentürk´ün kampa katılımı oldu. Birçok dans otoritesine göre yaşayan dünyanın en iyi 100 dansçısı arasında gösterilen Bentürk, Salsa showunun yanı sıra Arjantin Tango dansçılarına Salsa semineri verdi. Kendisini Bandırma´ya davet ettiklerini söyleyen Burak Güner ?Aytunç Bentürk dans dünyasına çok önemli bir isim. Kendisi ile tanıştık ve Bandırma´daki faaliyetlerimizden bahsettik. Kendisini Bandırma´ya davet ettik. Güzel bir organizasyonda kendisini Bandırma´da ağırlamak istiyoruz? dedi.
Haber: Ozan Ertuğrul



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli