Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırmalı Karacaya uluslararası ödül

Bandırmalı Karacaya uluslararası ödül

İsveçli Doğru Yaşam Ödülü Vakfının her yıl verdiği Doğru Yaşam Onur Ödülü, bu yıl TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanı Hayrettin Karacaya değer bulundu.

İsveçli Doğru Yaşam Ödülü Vakfı`nın her yıl verdiği "Doğru Yaşam" Onur Ödülü, bu yıl TEMA Vakfı Kurucu Onursal Başkanı Hayrettin Karaca`ya değer bulundu. Yaşamını erozyonla mücadeleye adayan Bandırmalı "Toprak Dede" Karaca`nın ödülünü, 7 Aralık 2012 tarihinde, İsveç`in başkenti Stocholm`de düzenlenen ödül töreninde TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Deniz Ataç ve Hayrettin Karaca`nın torunu Kerem Brera birlikte aldı.
İsveç Parlamentosu`nda düzenlenen törene hava muhalefeti ve uçak seferlerinin aksaması nedeniyle katılamayan Hayrettin Karaca`nın mesajını TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Deniz Ataç, katılımcılarla paylaştı.
Karaca, mesajında, "Dâvâ arkadaşım sayın Nihat Gökyiğit`e, TEMA Vakfı`nın 450.000 üyesine ve çalışanlarına teşekkürlerimi iletiyorum. Ben, tanınan bir iş adamıydım ama kalbimde hep, doğanın yardımına koşması gereken toprağın çocuğu olarak kaldım. Öünkü, kendimi doğaya borçlu hissediyorum" dedi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli