Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Bandırmalı minik öğrenci il birincisi oldu

Bandırmalı minik öğrenci il birincisi oldu

Bandırma Hürriyet İlkokulu, 3. sınıf öğrencisi Elif Çankaya, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “Akıl Zekâ Oyunları” yarışmasında,

Bandırma Hürriyet İlkokulu, 3. sınıf öğrencisi Elif Çankaya, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen “Akıl Zekâ Oyunları” yarışmasında, kategorisinde Balıkesir il birincisi oldu.
Bandırma İlçe Millî Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, minik öğrenciyi, makamında düzenlenen törenle ödüllendirdi. Aslan, Elif Çankaya’nın yanı sıra Hürriyet İlkokulu Müdürü Memet Güllü ve minik öğrencinin sınıf öğretmeni Hilâl Özmen’e de teşekkür belgesi verdi. Balıkesir’deki 20 ilçenin birincisi olan Elif Çankaya, 9-10-11 Haziran 2023 tarihlerinde, Kayseri’de, 77 ilin birincilerinin katılımıyla gerçekleşecek Türkiye Şampiyonası’na katılacak.
İlçe Millî Eğitim Müdürü Mutlu Aslan, Bandırma’daki eğitim ve öğretimin kalitesinin yüksek olduğunu, buna paralel şekilde, kültür, sanat ve sportif etkinlikler ile zekâ, tasarım ve el becerilerinin gelişmesi için de çaba harcadıklarını belirterek, şunları söyledi:
“İlçemizde kütüphanesiz okul kalmadı. Ayrıca okullarımızda akıl ve zekâ oyunları, tasarım beceri atölyeleri de kurduk. Bu atölyeleri eksik olan okullarımızın da alt yapı çalışmalarını sürdürüyoruz. Bu alt yapımıza ve atölyelere, sanayicilerimiz ve iş adamlarımız da büyük destek sağlıyor. Destek veren herkese teşekkür ediyorum.” 
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Bandırmalı minik öğrenci birincisi
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı