Bandırma´nın 50 yıllık su sorunu çözüldü
Bandırma ilçesinde 4 kırsal mahallenin 50 yıldır süregelen içme suyu sorunu Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin çalışmaları ile çözüme kavuştu.
Bölge Haberleri
Yayın: 14 Ocak 2021 - Perşembe 18:59
Güncelleme: 14 Ocak 2021 18:59
Bandırma´nın 50 yıllık su sorunu çözüldü

Bandırma ilçesinde 4 kırsal mahallenin 50 yıldır süregelen içme suyu sorunu Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin çalışmaları ile çözüme kavuştu.
Bandırma´nın Doğruca, Yeni Sığırcı, Ömerli ve Akçapınar Mahalleleri´ne içme suyu sağlayacak olan ve temeli 10 Haziran 2020 tarihinde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın katılımıyla atılan İçme Suyu Terfi İstasyonu tamamlandı.
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz´ın temel atma töreninde yaptığı konuşmada 4 kırsal mahallenin içme suyu sorununu çözeceği sözü verdiğini hatırlatan Doğruca Mahallesi Muhtarı Adem Taştekin "Rabbime şükürler olsun ki terfi istasyonumuz tamamlandı ve bugün itibari ile de su verilmeye başlandı. Bu hizmette emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Haber Merkezi

  • Cuma 9.9 ° / 3.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 13.7 ° / 4.4 ° false
  • Pazar 15.4 ° / 6.8 ° false
1

ERDEK LİMANI’NDA BAĞLI TEKNE BATTI

2

Marmarabirlik üreticisine 860 milyon TL ödeyecek

3

Başkan Aydın Dinçer’den Marmara Adası Halkına İndirimli Yolculuk Müjdesi

4

Erdek’e yeni Adalet Sarayı

5

15 yaşında felç olan çocuğun babasının feryadı:

6

Eski başkan Sarı: “Ak Parti ile CHP’nin farkı yok”

7

Denizcilik Fakültesi Dekanı Kılıç: “Marmara, endüstriyel değeri bulunan çok önemli bir iç denizdir”