Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırma´nın gerçek tarihi çiğbörekçisi Metin Etekin, Tatlısu´da

Bandırma´nın gerçek tarihi çiğbörekçisi Metin Etekin, Tatlısu´da

Bandırma´nın, İnönü Caddesi´nde, tabelasına ?Meşhur Tarihi Çiğbörekçi? yalanını yazarak, kasasını dolduran kişilerin ticari ahlakı sorgulanırken, kentimizin gerçek tarihi çiğbörekçisinin temsilcisi Metin Etekin, Erdek´e bağlı Tatlısu Mahallesi´nde (eski k

Bandırma´nın, İnönü Caddesi´nde, tabelasına ?Meşhur Tarihi Çiğbörekçi? yalanını yazarak, kasasını dolduran kişilerin ticari ahlakı sorgulanırken, kentimizin gerçek tarihi çiğbörekçisinin temsilcisi Metin Etekin, Erdek´e bağlı Tatlısu Mahallesi´nde (eski köy) hizmetini sürdürüyor. 

Bandırma´ya çiğböreği getiren Mustafa Etekin´in oğlu Metin Etekin, eşi Gönül Etekin ile birlikte çalışarak, hâlen, hafta sonlarında, Tatlısu´daki dükkanında, damak tadına uygun çiğbörekleriyle müşterilerini memnun ediyor. Bandırma ve yöresindeki vatandaşlar, zaman zaman bu çiğböreği yemek için özel olarak Tatlısu´ya bile gidiyor. Yaz aylarında sürekli açık olan Metin Etekin´in dükkânı, yazlıkçıların da büyük ilgisi ile karşılaşıyor.
Bandırma´nın İnönü Caddesi´nde, tabelasına ?Meşhur tarihi çiğbörekçi? yazanların ticari ve meslek ahlakı açısından sorgulanmaları gerektiğini vurgulayan Metin Etekin, ?Babam, Bandırma´da çiğbörekçiliğe ?Köprübaşı´ denilen bölgede başlayarak, bu mesleği 60 yıl aralıksız sürdürdü. Biz de yıllardır onun çizgisinden sapmadan mesleği ayakta tuttuk. Şimdi, dükkanlarına ?Meşhur tarihi çiğbörekçi´ yazanlar, ayıp ediyorlar. Vicdanı olan bir kişi, bu tabelayı asarak, vatandaşları aldatmaz. Para kazanmak için her yola başvuran bu kişileri kınıyorum? diyor.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli