Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Bandırmanın Basın Yolculuğu gün sayıyor

Bandırmanın Basın Yolculuğu gün sayıyor

Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı ve Ahmet Pesen tarafından kaleme alınan belgesel nitelikli kitapta, Kurtuluş Savaşı yıllarından günümüze uzanan zaman diliminde

Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı ve Ahmet Pesen tarafından kaleme alınan belgesel nitelikli kitapta, Kurtuluş Savaşı yıllarından günümüze uzanan zaman diliminde Bandırma`nın basın yaşamına can veren gazeteler, gazeteciler ve köşe yazarları ile basın emekçileri, meslek anıları dile getiriliyor.
Sponsorluğunu BANVİT A.Ş.`nin üstlenerek, Bandırma`nın kültür yaşamına yeni bir katkıda daha bulunduğu kitabın basımını ise BANMAT A.Ş. gerçekleştiriyor. 96 sayfadan oluşup, Bandırma`nın yanı sıra başta Erdek olmak üzere komşu ilçelerin basın kuruluşlarına da yer verilen  kitap, hâlen baskıda bulunuyor.
Grafik tasarımını Nevzat Şen`in yaptığı "Bandırma`nın Basın Yolculuğu" isimli kitabın tanıtım kokteyli ve imza günü ise 6-10 Haziran 2013 tarihleri arasında kutlanacak olan 24. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali" içinde gerçekleştirilecek. Kitap, 8 Haziran 2013 Cumartesi günü, eski iskeledeki nikâh salonunda, saat 19.00`da düzenlenecek kokteylde ilk kez okurlarla buluşacak.
Bilindiği gibi Gazeteci-Yazar Önder Balıkçı ve Ahmet Pesen`in, daha önce yine birlikte hazırladıkları "Bandırma`nın Spor Yolculuğu",  "Bandırma Ekonomisine Can Verenler", iki kez baskısı yapılan "Bir Sevdâdır Bandırma", "Güzelliğin Özel Erdek" ve "Tarihin Nefesi, Doğanın Sesi: Edincik" isimli belgesel kitapları bulunuyor.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli