Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırmapor Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Bekdemir: Aslını bırakıp, suret futbolcu transferi olmaz

Bandırmapor Kulübü Futbol Şubesi Sorumlusu Bekdemir: Aslını bırakıp, suret futbolcu transferi olmaz

Bandırmaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şubesi Sorumlusu Yaşar Bekdemir, sonunda dayanamayarak, patladı:

Bandırmaspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Şubesi Sorumlusu Yaşar Bekdemir, sonunda dayanamayarak, patladı:
"Aslını bırakıp, suret futbolcular transfer ediyoruz. Bilgisiz, rütbesiz menajerlere teslim olduk. Böyle bilinçsiz transfer politikası olmaz!"
Bandırmaspor`un transfer politikasında önemli hatalar yapıldığına dikkati çeken Bekdemir, şu değerlendirmede bulundu:
"Bandırmaspor Teknik Direktörlerinin düşüncelerine elbette ki saygılıyız ama yapılan hataları da görmezlikten gelirsek, muhtemel başarısızlıklara biz de ortak oluruz. Son dönemlerde gerçekleşen transferlere sıcak bakmadığımın, kamuoyu tarafından bilinmesinde yarar görüyorum. Bu takımın sağ ve sol beklerini, bir türlü anlayamadığım nedenlerle başka takımlara verdik. Örneğin sağ bekimiz Ozan, hâlen, PTT 1. Ligi`nde yer alan Samsunspor`da başarıyla forma giyiyor. Yıllardır takımımızın iskeletinde yer alan Ekrem`i de anlaşılmaz bir nedenle İnegölspor`a verdik. Üstelik, Ekrem`in boyunun 1.48 olduğu safsatasını öne sürerek…Sonra ne yaptık, bu iki önemli oyuncunun yerine, son günlerde yeni bir sağbek, transferin son günü ise bir sol bek aldık. Hani, bizim sağbek ve sol bek ihtiyacımız yoktu? Yani aslını bırakıp, suret futbolcular transfer ettik! Böyle çarpık transfer anlayışının başarı getireceğini düşünmüyorum."
Bandırmaspor`un son yıllardaki dört şampiyonluğunun üçünde yönetim kurulunda görev yapan, teknik direktörsüz kalındığı ara dönemlerde de takımın başında yer alan, eski başarılı futbolculardan Bekdemir, açıklamalarını şöyle sürdürdü:
"Bilgisiz ve rütbesiz menajerlerin peşine takılarak, yanlış transferler yapıldığını düşünüyorum. Dilerim, bunun sıkıntısını yaşamayız. Bandırmaspor`un başarısı için yıllardır ter döken bir yönetici olarak bu düşüncelerimi, ligler başlamadan kamuoyu ile paylaşmayı uygun gördüm."


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli