Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırmaspor : 0 Adana Demirspor : 3

Bandırmaspor : 0 Adana Demirspor : 3

TFF 1. Lig´in 7. haftasında Bandırmaspor, kendi sahasında karşılaştığı Adana Demirspor´a 3-0´lık skorla mağlup oldu.

TFF 1. Lig´in 7. haftasında Bandırmaspor, kendi sahasında karşılaştığı Adana Demirspor´a 3-0´lık skorla mağlup oldu.
Stat: Bandırma 17 Eylül
Hakemler: Emre Kargın*, Utku Tunavelioğlu*, Hüseyin Aylak*
RH Bandırmaspor: Gökhan*, Orhan*, Mehmet*, Gökay* (Dk.74 Traore*), Abdurrahim*, İshak *, Haliloviç * ( Dk.57 Rahmi Anıl Başaran*), Landel *, Hakan *(Dk.46 Selçuk *), Del Valle *, Pote *(Dk.85 Ba *)
Adana Demirspor: Zubas***, Tayyip***, Rassoul***, Mehmet Uslu ***, Tarık ***, Gökhan ***(Dk. 88 İzzet **), Hasan***, Dibba*** (Dk.88 Lanzafame**), Erkan*** (Dk.46 Sinan***), Volkan*** (Dk.70 Sedat**), Mehmet Akyüz**** (Dk.70 Yunus **)
Goller: Mehmet Akyüz (Dk.12, 49 ve 59) (A. Demirspor)
Adana Demirspor, kontrollü ve yarı alanında boşluk bırakmama hedefiyle maça başladı. Bandırmaspor´un hücum yaptığı anlarda Volkan´ın koşusu ve Dibba´nın desteğiyle Mehmet Akyüz 12. Dakikada golü buldu. Bu golden sonra ev sahibi takımın özellikle Tarık´ın bulunduğu bölgeden atakları dikkat çekerken, Adana Demirspor savunması bu atakları başarıyla durdurdu. İlk 45 dakika böyle sonuçlandı.
İkinci yarıda, oyunu kontrol eden Adana Demirspor sayısız gol pozisyonu yakaladı. 49. Dakikada ve 59. Dakikada Mehmet Akyüz peş peşe goller atarak takımını bir anda 3-0 öne geçirdi. Bu dakikadan sonra özellikle Volkan ve Dibba ile net pozisyonlar üreten Adana Demirspor, Bandırmaspor´un ataklarına kaleci Zubas, Dibba ve Tayyip ile gole izin vermedi. 90 dakika sonunda sahadan 3 gol 3 puanla ayrılan Adana Demirspor oldu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor Adana Demirspor
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı