Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Bandırmaspor 4 oyuncusuyla yollarını ayırdı

Bandırmaspor 4 oyuncusuyla yollarını ayırdı

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Erol Rüzgar, 2017-2018 futbol sezonunun ilk yarısını gazetecilere değerlendirdi.

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Erol Rüzgar, 2017-2018 futbol sezonunun ilk yarısını gazetecilere değerlendirdi.
Büyük umutla başladıkları 2017-2018 futbol sezonuna yine büyük umutla devam ettiklerinin altını çizen Rüzgar, ?Biz iyi takımız. Bu ligde şampiyonluk görmek istiyoruz. Bu ligin en iyi takımı olduğumuzu sezonun son üç maçında ortaya koyduk. İlk devre arasında inişli ve çıkışlı bir performans ortaya koyduk. Zaman zaman talihsizlikler yaşadık. Kısıtlı kadromuzda cezalı ve sakat oyuncuların sayısının fazla olması bazı maç sonuçlarını olumsuz etkiledi. Yönetim kurulu olarak takımımıza güveniyoruz. Taraftarlarımızın da güvenmesini bekliyoruz. Şampiyonluğa inanmasını bekliyoruz.? dedi.
Teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda Mesut Saray, Emre Aygün, Adem Koçak ve Yusuf Akgül ile yollarını ayırdıklarını açıklayan Rüzgar, ara transfer döneminde orta saha ve forvet hattına alacakları oyuncularla takımı güçlendireceklerini sözlerini ekledi.
Karagümrükspor´lu Feyyaz Aydil Bandırmaspor´da
Bandırmaspor, Karagümrükspor´dan Feyyaz Aydil´i transfer etti.
Rize İli Pazar İlçesi 1990 doğumlu olan Feyyaz Aydil, ligin ikinci yarısından itibaren Bordo-Beyaz forma için ter dökecek.
Pazarspor´da başladığı futbol hayatında Kocaelibirlik, Sakaryaspor ve Ofspor formalarını giyen Aydil, son olarak Karagümrükspor´un kadrosunda yer alıyordu.
Bandırmaspor ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Feyyaz Aydil, Çarşamba günü Bandırmaspor´un Antalya kampına katılacak. B. İLK?HABER



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli