Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırmaspor Baltok Teknik Sorumlusu Taşkın Güngör

Bandırmaspor Baltok Teknik Sorumlusu Taşkın Güngör

?Bu takım karanlık günleri atlatacak?

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin karşısına çıkan Bandırmaspor Baltok Teknik Sorumlusu Taşkın Güngör, Bandırmaspor´un karanlık günleri atlatacağını öne sürdü.
TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor Baltok Teknik Sorumlusu Taşkın Güngör, 1-0 mağlup oldukları Fatih Karagümrük A.Ş maçının ardından düzenlediği basın toplantısında gazetecilere bordo beyazlı takımın bu karanlık günleri atlatacağını söyledi.
Taşkın, basın toplantısında şöyle konuştu: ?Yine maalesef üzüldüğümüz bir karşılaşma, ama bizi sadece karşılaşmanın skoru üzdü onun dışındaki 90 dakikanın bütün istediği oyunda bir gelişme vardı. Ama maalesef futbol skorla oyunun karşılığını vermeyen bir oyun. Golden sonraki son 10 dakikalık bölümü çok iyi oynayamadık ama kalan 75 dakikada oldukça etkili, oldukça pozisyon zenginliği olan bir Bandırmaspor vardı. Bu anlamda sporcularımı tebrik ediyorum. Gelişmeler anlamında, çok mutlu edici, çok ışık veren bir görüntü sergilediler, umarım bu karanlık günlerin ömrü kısa olur. Çünkü bu mağlubiyetleri bu oyun bu mücadele hak etmiyor ama bu oyunun kendine göre kuralları var her halde bazı şeyler bizi aşıyor. 4-5 tane net pozisyonu olan bu maçı puansız kapatmak bizim için gerçekten üzücü. Bu takım karanlık günleri atlatacaktır.?
Haber: Ahmet Pesen



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli