Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırmaspor Başkan adayı Genç,

Bandırmaspor Başkan adayı Genç,

?Ben parayı veririm benim dediğim doğrudur? iflas etmiş bir anlayıştır

Bandırmaspor Başkan adaylarından Yaser Genç, gazetecilere yaptığı açıklamada ?Özlem ve heyecanla beklediğimiz TFF 1. Ligde zor günler geçiriyoruz. Bu zor günleri doğuran bir dizi etkenden kaynaklanan sorunların çözümü noktasında gerekli önlemler alınmazsa çok ağır bir borç yükü ile birlikte bir alt lige düşme olasılığımız var.? dedi.
Genç: ?Parayı ben verir benim dediğim doğrudur anlayışı yanlıştır?
Bandırmaspor´un kısa bir sürede, amatörün çamurundan profesyonelin çimine atlayarak tarih yazan başkanlar gördüğünü hatırlatan Genç ? TFF 1.lig´e çıkaran başkanları gönülden çalışan fedakar yöneticileri barındırdı. Son genel kuruldan sonra maddi zorlukları bile bile eşine az rastlanır bir fedakarlıkla görev alan başkan ve yönetime destek olmak amaçlarına ulaşmalarını dilemek ve bu yolda dayanışma içinde olmak her Bandırma´lının yerel milli sorumluluğudur. Ancak daha önce onlarca kulübün düştüğü yanlışa dönem dönem bizim yönetimlerimiz de düştü. ?Ben parayı veririm benim dediğim doğrudur? düşüncesi birçok kulübü yok olma noktasına getiren iflas etmiş bir anlayıştır. Bunu hep birlikte görüyoruz.? diye konuştu.
Genç: ?Başkan ve yönetim hatalarından dönmelidir?
Genç ?Bandırma´da yetişmiş aklıselim spor insanları vardır. Şehrin birleşmesi harika bir devinimdir. Güç birliği ya da birleşme sadece maddi temelde olmamalı fikri dayanışmayı da barındırmalıdır. Görevdeki başkanımız dev bir şirketin kariyerli başarılı bir iş insanıdır. Bu gibi durumlarda sorunlara nasıl yaklaşılacağını bildiğini düşünüyorum. Akıllı insanların ortak özelliği hatalarını fark etmeleri ve çözüm yolları geliştirmeleridir. Bunu yapmak başkan ve yönetim kurulunun en önemli görevidir.? dedi.
Genç: ?Birlik olarak bu işin üstesinden geliriz?
Bandırmaspor´un büyük bir camia olduğunu bundan dolayı da sahipsiz kalmayacağının altını çizen Genç ?Bu yönetim nasıl elini taşın altına koyduysa bundan sonra da koyacak Bandırmalılar olacaktır. Kasada para olur ya da olmaz borç büyük ya da küçük olur fark etmez. Her türlü koşulda alınacak doğru kararlar yapılacak doğru hareketler vardır ve maddi desteklerden daha değerlidir. Taraftarımız her zaman takımının yanında olmuştur. Bundan sonra da olacaktır ve olmalıdır. Birlik olursak üstesinden gelemeyeceğimiz zorluk olmaz. Güzel günlerin geleceği zamanı erkene çekmeyi ancak bu şekilde sağlayabiliriz.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber: Bandırma İlk Haber Gaz.



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli