Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırmaspor Başkanı Elmastaş: ?Artık konuşma sırası futbolcularımızın?

Bandırmaspor  Başkanı Elmastaş:  ?Artık konuşma sırası futbolcularımızın?

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, ?Transfer dönemi kapandı. Artık futbolcularımızı sahada konuşma zamanı? dedi.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, ?Transfer dönemi kapandı. Artık futbolcularımızı sahada konuşma zamanı? dedi.
Bundan sonra son sözü bordo-beyazlı futbolcuların sahada söylemeleri gerektiğine dikkati çeken Elmastaş, ?Onlara güveniyor, sezon sonunda şampiyon olacaklarına inanıyoruz? diye konuştu.
Bu yıl takımın iskeletini koruyarak, kadrolarını 8 nokta transferle takviye ettiklerine dikkati çeken Elmastaş, şu değerlendirmede bulundu:
?Bu yılki kadromuzu tümüyle teknik direktörümüzün istek ve önerileri doğrultusunda oluşturduk. Çok iyi bir kadro kurduğumuza inanıyorum. Futbolcularımıza verdiğimiz tüm sözleri yerine getirdik. Artık sahada onlar konuşacak. Pazar günü, cezamız nedeniyle seyircisiz oynayacağımız karşılaşmada Kırklarelispor´u yenerek, lige üç puanla başlamayı hedefliyoruz.?
Kulübe geçen yılın son maçında, seyircilerin centilmenlik dışı davranışları nedeniyle verilen bir maçlık cezaya paralel şekilde maça bordo-beyazlı taraftarların alınmayacağını belirten Elmastaş, maçı naklen yayınlaması için Ege Türk televizyonu ile protokol imzaladıklarını, ancak yönetmelik gereği 100 kişi dolayında Kırklarelispor taraftarının sahaya girebileceklerini belirtti. Pazar günü saat 16.30´da başlayacak maçın, cumhuriyet alanına kurulacak büyük ekrandan da Bandırmalı taraftarlara izlettirileceğini açıklayan Elmastaş, sezon öncesinde bastırdıkları 2500 kombineden 2 binin üzerinde satış sağladıklarını sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı