Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor Bayan Hentbol Takımı Antrenörü Kemal Taşkın :

Bandırmaspor Bayan Hentbol Takımı Antrenörü Kemal Taşkın :

?´Hentbolu Bandırma´ya Sevdirdik´´

Bandırmaspor Basın Sözcüsü Bilgen Süngü, Hentbolde şampiyon takımın antrenörleri Kemal Taşkın ve Tolga Pelin kulüp binasında yaptıkları basın toplantısında geçtiğimiz haftayı değerlendirdiler.
Bilgen Süngü, Hentbolde büyük başarı kazandıklarını yukarılara çıkmak için iyi bir ekip kurdukları hatırlatarak, ?50. yılımızda bize başarı kazandıran kızlarımıza teşekkür ederim? dedi.
Bandırmaspor Bayan Hentbol Takım antrenörü Kemal Taşkın ise hentbolu tanımayan Bandırma´ya hentbol sporu sevdirdiklerini ifade ederek, ?2019´da Avrupa Kupalarında oynamak için bir takım kurduk´´ diye konuştu.
Taşkın, şunları dile getirdi:
´Bandırma´nın hentbolu sevmesi bu spora sahip çıkması bizi fazlasıyla mutlu etti. Ortaokul takımıyla başlayan bu güzel maceramız, Bandırmaspor ile 2. lig şampiyonluğuyla sonuçlandı. Önümüzde beraber yaşayacağımız daha çok başarılar olacak. Bizler bu kulüp de gelip geçiciyiz, kalıcı olan Bandırmaspor kulübüdür. Adımızı Bandırmaspor kulüp tarihine yazdırmanın onuru bizlere yeter.´´
En büyük eksiklerinin ve sorunlarının Bandırma´da Hentbol oynanacak spor salonunun olmaması olduğunu vurgulayan Taşkın, ?Bu sorun yüzünden alt yapıya da gerekli yatırımı ne yazık ki yapamıyoruz. Bu sene futbolda da şampiyon olacağımıza gönülden inanıyorum.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Ahmet Pesen



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli