Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırmaspor benzinlik istiyor,

Bandırmaspor benzinlik istiyor,

Büyükşehir direniyor

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, geliri Bandırmaspor Kulübü´ne bırakılmak üzere İDO iskelesi karşısında akaryakıt istasyonu projesine Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur´un direndiğini açıkladı. Tüm ricalarına karşın konuyla ilgili taleplerinin, sekiz aydır Büyükşehir Meclisi komisyonunda bekletildiğine dikkat çeken Mirza, şunları söyledi:
?Aslında Edip Bey, bu yeri vermek istiyor ama bizlerin, bu olay nedeniyle prim yapacağımızı düşünen AKP Bandırma ilçe örgütünün baskısı nedeniyle vermiyor. Oysa bu benzinlik verildiği takdirde Bandırmaspor´un ekonomik sorunları hemen hemen bitecek. Kulübün kasasına önemli gelir girecek. Eski yönetimin devamını istedik. Onlar devam etmeyince kulübü ortada bırakmayarak biz, Bandırmaspor´a belediye olarak sahip çıktık. Kulübümüze büyük destek verdik. Her ne kadar şimdi herkes bu başarıyı sahiplenmeye kalksa, teşekkür ilanlarında bizi görmezlikten gelse de durum budur. Allah, bu başarıyı bize nasip etti. Ancak PTT 1. Ligi´ne çıktıktan sonra yükümlülüklerimiz arttı. Futbolculara toplam 1 milyon 600 bin lira prim ödememiz gerekiyor. Hedefimiz Süper Lig´e yükselmek. PTT 1. Ligi´nde ilk yılımızdaki hedefimiz, ilk beş takım arasına girmeyi başararak play-off maçları oynamak olmalıdır. Ancak bu kolay iş değil. Kulübü kurumsal yapıya ve düzenli gelir kaynaklarına kavuşturmalı, altyapımızı güçlendirmeliyiz. ?
Basına, ?AKP Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı devreye girdi, Bandırma Stadı için 400 bin lira ödenek geldi? haberinin de doğru olmadığına işaret eden Mirza, ?Kulübe böyle bir para gelmedi? dedi.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Bandırmaspor benzinlik istiyor
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli