Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmaspor da şampiyonluk şarkıları

Bandırmaspor da şampiyonluk şarkıları

TFF 2. Lig takımlarından Bandırmaspor Yönetim Kurulu, bir otelde ?Bandırmalıyız´ başlıklı basın toplantısı düzenleyerek yeni alınan kararları basın ve taraftarlarla paylaştı.

TFF 2. Lig takımlarından Bandırmaspor Yönetim Kurulu, bir otelde ?Bandırmalıyız´ başlıklı basın toplantısı düzenleyerek yeni alınan kararları basın ve taraftarlarla paylaştı.
Toplantıya; Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Bandırma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Elüstü ile taraftarlar katıldı.
Toplantının açış konuşmasını yapan Bandırmaspor Kulüp Başkanı Göksel Karlahan, 1965 yılında kurulan Bandırmaspor´un Türkiye genelinde takip edilen ender kulüplerinden biri olduğuna dikkat çekti.
Başkan Göksel Karlahan´ın ardından söz alan Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Bandırmaspor´un kurumsal bir kimliğe bürünmeye başladığının sevindirici bir gelişme olduğunu belirtti.
Bandırmaspor´u Bandırmalılar için kaybedilmesi mümkün olmayan bir değer olduğunun altını çizen Başkan Tosun, ?Bandırmaspor´a hep beraber sahip olmamız lazım. Sadece Bandırmalı işadamları veya yönetim kurulu üyeleri ile değil, bir Bandırmalı olarak vatandaşlarımızın da kulübüne sahip çıkması lazım. Biz Bandırma Belediyesi olarak her zaman kulübümüzün yanında olacağımızın sözünü verdik. Çok ciddi maddi imkansızlıklar var. Bunları da aşmak için çalışmalara başladık.? dedi.
Bandırmaspor As Başkanı Onur Göçmez ise yaptığı konuşmada, eski bir sporcu olduğunu Bandırma da futbol oynadığını ifade etti.
Belediye ile Bandırmaspor arasında çok güzel bir birliktelik kurulduğunu dile getiren Göçmez, ?Hedefimiz şampiyonluk. Bandırmaspor potansiyeli ile taraftarı ile çok güçlü bir yapı. Onun için herkes Bandırmaspor forması giymek istiyor. Transfere başlayacağız ama 3 milyon 500 bin liraya yakın transfer yasağımız var. İç ve dış transferde 7-8 milyon para lazım. Bunları çözdüğümüz zaman Bandırmaspor şampiyondur. Artık kenetlenme ve el ele tutunma zamanı gelmiştir. Taraftarlarımızdan da destek bekliyoruz.? dedi.
5 bin kombine satışı hedeflediklerini açıklayan Göçmez, toplantıda yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıttı.
Sinevizyon ile katılımcılara yeni organizasyonu da anlatan Göçmez, gelir yaratma çalışmalarından bahsetti.
Göçmez, yeni forma tanıtımını yaparken 1965 yılından itibaren takımda forma giyen futbolcuların isimlerini taşıyan formaların basılacağını ve satışa sunulacağını sözlerine ekledi.
Toplantıda söz alan, Namık Havutça kurumsallaşmanın önemine inandığını aktararak, ?Bu topraklarda para kazanan herkesin, bu topraklara borcunun olduğuna inanıyorum. Karşılıksız bir şekilde çalışacağız. Elimizi taşın altına koymalıyız. Bandırmaspor halkın sevdası olması lazım? diyerek herkesten destek istedi.
Bu arada Bordo-Beyazlı takımın sportif direktörlüğüne Süleyman Takunyacıoğlu getirildi.
Toplantı sonunda taraftarlar ve yönetimin katılımı ile birlikte toplu fotoğraf çekimi yapıldı.
Haber: Ahmet Pesen



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı