Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor ?Dayanışma ve Destek Gecesi? düzenledi

Bandırmaspor ?Dayanışma ve Destek Gecesi? düzenledi

Gecede tanesi 100 lira olan formalardan 6 bin 19 adedi bir saatte satıldı

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor ?Dayanışma ve Destek Gecesi? düzenledi. Barış Manço Kültür Merkezi´nde 19 bin 650 forma satışı sloganıyla gerçekleştirilen gecede bir saatte tanesi 100 liradan 6 bin 19 forma satıldı. Ayrıca gecede SMS bağışı içinde start verildi.
Dayanışma gecesine CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, Balıkesirspor Kulüp Başkanı Kadir Dağlı, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum örgütleri ile çok sayıda taraftar katıldı.
Bandırmaspor Kulüp Başkanı Göksel Karlahan, gecede yaptığı konuşmada, hedeflerinin forma kampanyasını tabana yaymak olduğunu söyledi.
Karlahan, konuşmasının devamında şunları kaydetti: ?Genel Kurul´da dedik ki hedef şampiyonluk ve şaşmadık, varımızı yoğumuzu koyduk. Bu yolda Bandırmalılarla hep beraber gidiyoruz. Kulüplere para yetişmiyor. SMS kampanyası 1 yıl devam edecek. İnsanlar gelmekten çekiniyor ben burada bir kişi gelse de buraya çıkardım. Yöneticilik çok zor, biliyorsunuz geçen yıl son saniyede kümede kaldık. Bu yıl şampiyonluk hedefi koyduk. Maddi yatırımımıza çok ihtiyacımız var. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Forma desteği 1 ay devam edecek." dedi.
Canlı yayına bağlanan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz 1.000, İşadamı Hüseyin Baş 250, Onur Göçmez 120, Ertuğrul Aydos 100, Balıkesir Esnaf Odaları Birliği 20 adet forma alarak Bordo-Beyazlı renklere katkı sağladı.
Haber: Ahmet Pesen



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli