Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırmaspor, Elazığ deplasmanından eli boş döndü

Bandırmaspor, Elazığ deplasmanından eli boş döndü

Elazığspor: 2 Bandırmaspor: 0

Hakemler: Gökhan Memişoğlu, Bahtiyar Birinci, Erhan Kestanlıoğlu.

Elazığspor: Serdar, Ali Fırat, Mehmet, Murat Kayalı (Dk. 78 Binya), Onur, Traore, Çağrı, Murat Kalakan, Tom, Hakan (Dk. 65 Mesut), Ömer (Dk. 86 Kenan).

Bandırmaspor: Ali, Bahri, Emre, Santos, Serkan,Yiğit (Dk. 59 Furkan), Da Silva (Dk. 59 Amado), Kıvanç (Dk. 77 Davit Deniz), Costa, Atabey, Doğan.

10. dakikada Elazığspor, Tom´un ceza alanı içersine yaptığı ortada defansın kafasından dönen top, kaleci Ali´de kaldı.
16. dakikada Bandırmaspor atağında sol kanattan yapılan ortada Atabey´in vuruşunda top direğin dibinden auta çıktı.
19. dakikada Bandırmaspor atağında ceza alanı dışından Kıvanç´ın sert şutunu Serdar Kulbilge iki hamlede kontrol etti.
27. dakikada Elazığspor atağında, sol kanattan Hakan Bilgiç rakiplerini çalımladıktan sonra ceza alanı içersindeki Ömer´i topla buluşturdu. Ömer, topu kontrol edemeyince defans uzaklaştırdı. Ceza alanı dışından Mehmet´in dönen topa sert vuruşunda top az farkla dışarı gitti.
35. dakikada Elazığspor bu kez sol kanattan Murat Kayalı ile başlattığı atakta, Murat Kayalı´nın ortasında ceza alanı içerisinde Ömer´in kafa vuruşunda top az farkla direğin üzerinden auta çıktı.
44. dakikada Tom, rakiplerini çalımladıktan sonra ceza alanı içersine yaptığı ortada Hakan´ın dönerek vuruşunda top filelerle buluştu: 1-0
55. dakikada Elazığspor bu kez sol kanattan Tom ile kullandığı köşe vuruşunda Mehmet, kafayla topu geriye aşırttı. Topun gelişine Çağrı´nın sert şutunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu: 2-0
79. dakikada Bandırmaspor´da Amado sol kanattan aldığı top ile Elazığspor savunmasından sıyrılarak kaleci Serdar ile karşı karşıya kaldı. Amado´nun vuruşunda kaleci Serdar, ayaklarıyla kaleye giden topu çıkarmayı başardı. Kalan dakikalarda iki takımın da çabası gol getirmedi ve maç ev sahibi Elazığspor´un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

 



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli