Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor, Erdek Stadı´nda çalıştı

Bandırmaspor, Erdek Stadı´nda çalıştı

Bandırmaspor-Kırklarelispor maç biletleri 1 liraya indirildi.

TFF 2.Lig Kırmızı Grup takımlarından Bandırmaspor´un TOKİ tesislerindeki toplantısında, 31 Ocak 2019 tarihinde son dakika transferleri basın mensuplarına tanıtıldı.
Bordo-beyazlı kulübün basın sözcüsü Kayhan İpek, transferlerle ilgili açıklamasına vefat eden Bandırmaspor´un eski teknik direktörü Turgut Uçar´a rahmet dileyerek başladı.
İpek, Ramazan Kurşunlu´nun Bandırmaspor´u temsilen Turgut Uçar´ın cenazesine katılmak üzere İzmir´e gittiğini vurgulayarak şunları aktardı:
?Cihan Özkaynak´ı Denizlispor´dan, Hakan Olkan´ı Fethiyespor´dan ve kamuoyunun yakından tanıdığı Batuhan Karadeniz´i sezon sonuna kadar kadromuza kattık. Kendilerinin Bandırmaspor´a katkılar sağlayacağını düşünüyorum. Bandırmaspor´un bu yıl kümede kalabilmesi adına çok çaba harcıyoruz ? ifadelerini kullandı.
Önümüzdeki hafta oynanacak Kırklareli maçı ile ilgili de konuşan İpek, ? Bu maç bizim için hayati önem taşıyor. İki haftadır alınan sonuçlarla güzel şeyler yapacağımızın sinyallerini verdik. Kırklareli maçından da üç puan yakalarsak çok iyi günler bizi bekliyor. Takımımız izin yapmadan Erdek sahasında bugün çalışmalarına başladı.? dedi.
Genel kaptanlar Mülkü İnci ve Gökhan Karlahan da toplantıda Zonguldak Kömürspor ile 1-1 berabere kaldıkları maç ile ilgili takımın gelecek haftalar için umut verdiğini bildirdiler. Oyun alanının çok kötü olduğuna da dikkati çeken İnci ve Karlahan, sahanın futbol oynamaya elverişli olmadığını, ona rağmen takımın iyi futbol oynadığını, futbolcularımızın ellerinden geleni yaptıklarını, yeni transferlerin takıma katkı sağlayacağını söylediler.
Basın toplantısının ardından yapılan yönetim kurulu toplantısında10 Şubat Pazar günü saat 13.30 da yapılacak Kırklarelispor maçı bilet fiyatlarının tüm tribünlerde 1 lira olarak belirledi.
Öte yandan ayrıca toplantıda, geçtiğimiz günlerde istifa eden yönetim kurulu üyeleri Ömer Aksoy ve Gökhan Yankol´un yerine Ercan Yağcı ve Alper Tınmaz getirilirken kendilerine taraftar sorumluluğu görevi verildi.
Haber : Ahmet Pesen



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli