Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırmaspor futbolcularına moral motivasyon yemeği

Bandırmaspor futbolcularına moral motivasyon yemeği

Ümraniye maçı öncesi Bandırmaspor Futbol Takımı ile Yönetim Kurulu Odaman Otelde yemekte buluştular.

Ümraniye maçı öncesi Bandırmaspor Futbol Takımı ile Yönetim Kurulu Odaman Otelde yemekte buluştular.
Bandırmaspor Kulüp Başkan´ı Erhan Elmastaş yemekte yaptığı konuşmada "Ligin ilk yarısının son ve en önemli maçından birine çıkıyoruz. Çeşitli nedenlerden dolayı ilk yarıyı istediğimiz yerde, hak ettiğimiz yerde değiliz. Takımımızın bir an önce kendini toparlaması ve hak ettiği yerde olması gerekiyor. Ümraniye maçından kesin galibiyet bekliyorum." diye konuştu.
Takım Kaptanı Ali Serin, "Taraftarımızı çok üzdük. Kötü bir süreç geçirdik. Ama artık Bandırmaspor kendi karakterini oyuna yansıtmalıdır. Kendim ve futbolcu arkadaşlarım adına bu karakteri oyuna yansıtacağımıza inanıyorum. Bu maçı kazanacağız." dedi.
Bandırmaspor Teknik Patronu Zafer Biryol "Takımımız her geçen gün daha iyi oluyor. Devre arası takımımızın toparlanması için iyi olacak. Ümraniye maçını kazanırsak şampiyonluğun en büyük adayıyız. Berabere kalırsak Play-off´lardayız. Onun için bu maçı almak istiyoruz." şeklinde konuştu.
Süleyman Takunyacıoğlu ise tüm takımların favorisinin Bandırmaspor olduğunu söyleyip, ?Ümraniye´de tek rakip bizi görüyor. Bu maçı kazanmaktan başka yolumuz yok." Diyerek sözlerine ekledi.

Haber Merkezi



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı