Bandırmaspor-Giresunspor maçına Antalyalı hakem
Karşılaşmayı Murat Erdoğan yönetecek
Spor Haber
Yayın: 07 Kasım 2020 - Cumartesi 00:18
Güncelleme: 07 Kasım 2020 00:18
Bandırmaspor-Giresunspor maçına Antalyalı hakem

TFF 1. Ligi´ne dahil olarak oynanacak Royal Hastanesi Bandırmaspor-Giresunspor maçında, Antalya bölgesi üst klasman hakemi, akademisyen Murat Erdoğan düdük çalacak.
7 Kasım 2020 Cumartesi günü, Bandırma 17 Eylül Stadı´nda, saat 13.30´da başlayacak karşılaşmada kıdemli yardımcı hakemliği Şanlıurfa´dan üst klasman yardımcı hakemi Mehmet Şahan Yılmaz yapacak. Yılmaz, öğretmen olarak görev yapıyor.
Maçın diğer yardımcı hakemliğini, Adana bölgesi üst klasman yardımcı hakemi Mert Bulut yürütecek. Bulut, serbest meslek sahibi.
Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Tarık Güldal yapacak. Adana bölgesi klasman hakemi Güldal, devlet memuru olarak çalışıyor.
Maçın gözlemciliğini Ünsal Çimen yaparken, Futbol federasyonu temsilciliklerini de Servet Sarıkaya ve Hakan Baş yürütecek.
Haber : Önder Balıkçı

  • Salı 25.5 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 31.8 ° / 14 ° Güneşli
  • Perşembe 23.2 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
1

Bandırmaspor’un çorap sponsoru BANTAŞ

2

MAÇ SONU

3

Banıdrmaspor-Ankara Keçiörengücü: 1-1

4

Ayvalık Yarı Maratonu, 24 Ülkeden 1300 Sporcuyu Ağırlamaya Hazırlanıyor

5

Başkan Akın, Kurtdere Er Meydanı’nı güzelleştirmeye devam edecek

6

MAÇ SONU

7

Bandırmaspor-Adana Demirspor 4-0