Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Bandırmaspor ikinci yarıya galibiyetle başladı

Bandırmaspor ikinci yarıya galibiyetle başladı

Bandırmaspor: 1 Ümraniyespor: 0

TFF 1. Lig´in ikinci yarının ilk haftasında Bandırmaspor evinde Ümraniyespor´u ağırladı.
Maç iki takım açısından dengeli başlarken Bandırmaspor ilk tehlikeli atağında golü buldu.
15. Dakikada Bandırmaspor atağı soldan Del Valla ile gelişti. Onun ortasında savunmaya çarpan top altı pasta Landel´in önünde kaldı. Landel zorlanmadan topu filelere yollarken Bandırmaspor 1-0 öne geçti.
24. Dakikada Ümranyespor serbest atış kullandı. Arka direkte Alim topa dokunamadı. Golden sonra Ümraniyespor topa daha çok sahip olmaya başladı. Oyunu kendi sahasında kabul etmeye başlayan Bandırmaspor kontra ataklar ile etkili olmaya çalıştı. İlk yarı boyunca iki takımda pozisyona giremeyince ilk yarı 1-0 Bandırmaspor´un galibiyetiyle sona erdi.
İkinci yarıya Ümraniyespor Mayi´nin yerine Musa Sow´u alarak başladı. 47. Dakikada İshak sarı kart gördü. Rüzgarı da arkasına alan konuk takım etkili ataklar geliştirmeye başladı. 57. Dakikada Ercan´ın şutu üstten auta çıktı. 59. Dakikada Bandırmaspor çok net pozisyondan yararlanamadı. Del Valle´nin ara pasıyla kaleci Burak ile karşı karşıya kalan Doğan Can topu kaleciye nişanladı. 60. Dakkada Selçuk ve Pote çıktı. Anıl Halilovic oyuna dahil oldu. 73. Dakikada Del Vale ortaladı. Halilovic´in volesini Burak kornere çeldi. 77. Dakikada bu kez Del Valle karşı karşıya pozisyonda kaleciyi geçemedi. 87. Dakikada Doğan Can, Orhan, Del Valle çıktı. Yerlerine Hakan, Erkan ve Mehmet girdi. 6 uzatma dakikalarında da gol olmayınca 3 puanı kapan takım Bandırmaspor oldu.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı