Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırmaspor kamp dönemi için Bolu yolcusu

Bandırmaspor kamp dönemi için Bolu yolcusu

TFF 1.Lig ekiplerinden Bandırmaspor yeni sezon hazırlıkları için, Bolu´ya hareket ediyor.

TFF 1.Lig ekiplerinden Bandırmaspor yeni sezon hazırlıkları için, Bolu´ya hareket ediyor.
17 Eylül Stadı´nda ki yeni transferlerin tanıtımının ardından Örnek Sanayi de yenilenen antrenman tesislerinde, kondisyon ağırlıklı çalışmalarını sürdüren bordo-beyazlı ekip, Çarşamba günü öğleden sonra 1´nci etap kampı için Bolu´ya hareket edecek. Temmuz´un 18´ine kadar ilk etap çalışmalarının ardından izinli sayılacak futbolcular 21 Temmuz da ikinci etap çalışmaları için tekrar Bolu´da buluşacak. 1 Ağustos ta bitecek kampın ardından Bandırmaspor, kendi evinde çalışmalarına devam edecek.
Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, yeni sezonda mücadele eden güzel bir takım izlettireceklerini söyledi.
Gürsel, ?Öncelikle Bandırmaspor taraftarına, Bandırma şehrine buradaki insanlara, yönetimimize gurur duyabilecekleri, mücadele eden güzel bir takım izlettirmek istiyoruz. Bu doğrultuda kendi düşüncelerimize göre, iyi bir kadro kurduğumuzu düşünüyoruz, Ama bu kadronun artık bundan sonraki süreçte iyi bir takım yapma sürecinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sade güzel şeyler ortaya çıkarmak için elimizden gelen çalışmaları yapacağız. Onların gurur duyacağı bir Bandırmaspor izlettirmek istiyoruz.? diye konuştu.
Devam eden transfer döneminde, şu ana kadar 16 oyuncu ile el sıkışan Bandırmaspor Caner Cavlan, Okan Alkan, Akabueze, Veysel Sapan, Burak Süleyman, Levent Ayçiçek, Dos Santos, Guido Koçer, Süleyman Luş, Deniz Solmaz, Hüseyin Koç, Paulin Keny, Alpay Koldaş, Fatih Aktay, Abdullah Balıkçı ve Lokman Gör´ü transfer etti.
Geçen sezondan takımda kalan oyuncular ise; Mickael Pote, Michel Landel, Doğancan Davas, Selçuk Alibaz, Hüseyin Arabacıoğlu, Hakan Bilgiç ve Gökhan Değirmenci.
Şu anda 16 yeni transfer 23 kişilik kadrosuyla sezona başlayacak olan Bandırmaspor´da Teknik Direktör Gürsel´in yardımcılıklarını Kerem Satılmış, Taner Kayakıran, Özcan Sert, Mustafa İzgi ve İbrahim Altuner yapıyor.
Haber : Ahmet Pesen



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli