Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırmaspor Kulübü 1.5 milyon lira maaş ödedi

Bandırmaspor Kulübü 1.5 milyon lira maaş ödedi

Bandırmaspor Kulüp Yönetimi, bugün teknik heyet ve oyunculara 1 milyon 500 bin TL maaş ödemesi yaptı. Bandırmaspor Kulüp Başkanı Onur Göçmez, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ?Asbaşkan olarak resmi göreve geldiğimden bu döneme kadar yönetim kuru

Bandırmaspor Kulüp Yönetimi, bugün teknik heyet ve oyunculara 1 milyon 500 bin TL maaş ödemesi yaptı. Bandırmaspor Kulüp Başkanı Onur Göçmez, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ?Asbaşkan olarak resmi göreve geldiğimden bu döneme kadar yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu´na geçmişten gelen 5 milyon 538 bin TL ödeme yapılarak dosyalarımız kapatılmış, transferimiz açılmıştır.? ifadelerine yer verdi.
Bu rakam içinde kendi yönetimlerinin sorumlu olduğu para miktarını 178 bin lira olarak kaydeden Göçmez ?Önümüzdeki dönemde karşımıza çıkacak dosya sayımız 2 tane. Bugün itibariyle Bandırmaspor, spor camiasında ödemelerini düzenli yapan ve herkesin gelip oynamak istediği bir takım ve aile olmuştur.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli