Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırmaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Karlahan: ?Lige fırtına gibi gireceğiz?

Bandırmaspor Kulübü  Başkan Yardımcısı Karlahan: ?Lige fırtına gibi gireceğiz?

2015-2016 sezonunda, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup´ta mücadele verecek olan Bandırmaspor´un Bolu kampı sürüyor.

2015-2016 sezonunda, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup´ta mücadele verecek olan Bandırmaspor´un Bolu kampı sürüyor. Bandırmaspor Kulübü Başkan Yardımcısı Göksel Karlahan, oynadıkları hazırlık maçlarında MKE Ankaragücü´ne 1-0 yenilirken, İnegölspor ve Eyüp´ü ise aynı sonuçla yendiklerini belirtti. Transfer döneminde takımın iskeletini koruyarak, ?nokta transfer?lerle güçlü bir kadro oluşturduklarına dikkati çeken Karlahan, ?Eski ve yeni oyuncularımız, birbirleriyle çok iyi uyum sağladılar? diye konuştu. Transferde yaklaşık 5-5,5 milyon lira harcadıklarını, bu arada takımın orta alanına deneyimli ve futbolculara ağabeylik yapabilecek nitelikte bir oyuncuyu almak için girişimlerini sürdürdüklerini açıklayan Göksel Karlahan, şunları söyledi:
?Kadromuza, çıkış bekleyen, başarıya aç genç oyuncular da aldık. Bu oyuncuların hepsinin kumaşları çok iyi. Takım kaptanlığına ise eski oyuncumuz Ali Serin´i getirdik. Bir aksilik çıkmazsa, sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize inanıyorum.?
Ay sonunda bitecek Bolu kampının ardından Bandırma´da, oynayacakları bir özel maçla Bandırma seyircisiyle buluşacaklarını belirten Karlahan, ?Böylece, 6 Eylül´de, Bandırma´da, Kırklarelispor ile seyircisiz oynayacağımız ilk maça hazır olacağız. Lige fırtına gibi gireceğiz? dedi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli