Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Elmastaş:

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Elmastaş:

?Balıkesirspor maçının centilmence geçmesini diliyorum?

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, pazar günü Balıkesir´de oynayacakları maça ?derbi? gibi bir nitelik yüklemediklerini belirterek, ?Bu maç da, ligde oynayacağımız 34 maçtan biridir. Maçtan üç puanla dönmek istiyoruz? dedi.
Balıkesirspor Kulübü Başkanı Feyyaz Çiftçi´yle bu maç öncesinde bir araya gelerek karşılaşmanın centilmence geçmesi için düşünce alışverişinde bulunduklarını, alınacak önlemleri görüştüklerini vurgulayan Elmastaş, şu değerlendirmede bulundu:
?Maçı, stadın resmi kapasitesinin % 5´i oranında Bandırmaspor seyircisi izleyecek. Yani, bu statta bize verilen kontenjan gereğince maçı 690 seyircimiz izleme olanağına sahip olacak. Tahminime göre Balıkesir´e 12 otobüs taraftarlarımızı götürecek. Altınordu A.Ş. maçında kırmızı kart gören Brinner Santos Sauza, bu maçta takımımızın formasını giyemeyecek. Maçın centilmence geçmesini diliyorum. Merkez Hakem Kurulu´ndan tek isteğimiz ise karşılaşmada en iyi hakemlerinden birini görevlendirmesidir.?
TFF 1. Ligi´ne dahil olarak 19 Şubat 217 Pazar günü Balıkesir Atatürk Stadı´nda oynanacak Balıkesirspor-Bandırmaspor maçı saat 18.30´da başlayacak.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli