Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Elmastaş: ?1. Lig´e çıkacağız?

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Elmastaş: ?1. Lig´e çıkacağız?

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, ?Sezon başında olduğu gibi şu anda da PTT 1. Ligi´ne yükseleceğimiz konusunda inancımı hiç yitirmedim.

 Kayseri´de oynayacağımız maçta Gümüşhanespor´u yenerek 1. Lig´e yükseleceğiz? dedi.
Kayseri Kadir Has Stadı´nda, cumartesi günü oynayacakları 2. Lig play-off final maçı için bordo-beyazlı taraftarları Kayseri´ye götürmek amacıyla 50 otobüslük bir anlaşma yaptıklarını, ancak ihtiyaç durumunda sınırsız otobüs kaldıracaklarını vurgulayan Elmastaş, ?Kayseri´ye gitmek isteyen taraftarlarımızın, kulübümüze gelerek isimlerini yazdırmaları gerekiyor. Kendilerinden sadece 20 lira alınacak. Ayrıca, üst düzey protokol, daire müdürlerimizi ve basın mensuplarını da, İstanbul´dan kalkacak 200 kişilik bir uçakla Kayseri´ye götürmeyi plânlıyoruz. Bu uçağa 170 kişi alacağız. Kayseri´deki maçtan sonra 30 kişilik Bandırmaspor futbolcu ve teknik adamların katılımıyla 200 kişi olarak döneceğiz? dedi.
Önceki yıllarda altı kez play-off maçlarına katılıp, bir kez de final oynadıklarına dikkat çeken Elmastaş, Kayseri´de kupayı aldıktan sonra önce Bandırmaspor Kulübü´nün kurucu Başkanı Hasan Sur´a, ardından da Kaymakam Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur´a götüreceklerini açıkladı.
İstanbulspor A.Ş. ile İstanbul´da oynayarak 2-0 kazandıkları maçın gecesi, otelin önündeki takım otobüsüne dokuz el ateş açılmasıyla ilgili olarak da düşüncelerini açıklayan Elmastaş, şunları söyledi:
?Bu olaydan önce İstanbulspor Kulübü Başkanı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada kulübümüze ağır bir dille saldırarak hakaretlerde bulundu. Bu açıklamanın fanatik taraftarları etkilemiş olabileceğini düşünüyoruz. Anlamadığımız bir konu da şudur. İstanbul´un Merter semtinde kaldığımız otelin önünde kurşunlanan aracımıza yönelik saldırının soruşturması sürerken, otelin önünde güvenlik kamerası bulunmadığını öne sürülmesidir. Bu olayın suçlularının mutlaka bulunmasını istiyoruz.?
UÇAK, EDİP UĞUR´DAN
Kayseri´ye gidecek uçağın maliyetini Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur´un karşılayacağını belirten Elmastaş, bu maça gidecek otobüslerin, eski TEKEL binasının bulunduğu Adnan Menderes alanından, cuma akşamı saat 21.00´de hareket edeceklerini belirtti. Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli