Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Elmastaş: ?Küme düşmeyeceğiz?

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Elmastaş: ?Küme düşmeyeceğiz?

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, ?Bandırmaspor, küme düşmeyecektir.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, ?Bandırmaspor, küme düşmeyecektir. Bandırmaspor´un düşmemesi için elimizden geleni yapıyoruz, yapacağız? dedi.
Cumartesi günü, İstanbul Olimpiyat Stadı´nda, saat 13.00´te karşılaşacakları Ümraniyespor önünde en az bir puan beklediklerini, alacakları üç puanın da sürpriz sayılmaması gerektiğini vurgulayan Elmastaş, şunları söyledi:
?TFF 1. Lig´de hâlen ilk iki sırayı alacak takımları tahmin edebiliyor muyuz? Hayır! Hâlen küme düşme hattında bulunan 7 takımın puanları 19 ile 23 arasında değişiyor. Sezon sonunda hangi üç takımın küme düşeceği belli mi? Hayır! Ümraniyespor maçının, Olimpiyat Stadı´nda oynanacak olmasını da avantaj sayıyoruz. Bu takım, bizden önceki yönetim kurullarının da büyük çabalarıyla 8 yıldır özlediği ve kapısından döndüğü TFF 1. Ligi´ne, Allah nasip etti, bizim dönemimizde çıktı. Küme düşmeyeceğiz ve bu özlemin kısa sürmesine izin vermeyeceğiz.?
Ümraniyespor önünde, sakatlığı süren kaptan Özgür´ün forma giyemeyeceğini, Emre´nin rahatsız olduğunu, Feridun´un sakatlığını atlatmasına çalışıldığını, Bilal´in ise kadro dışı bırakıldığını belirten Elmastaş, Ümraniyespor maçı için taraftarların, İstanbul´a gitmesi için otobüs kaldırılmasına da destek vereceklerini sözlerine ekledi. Haber : Önder Balıkçı



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli