Bugün, 16 Nisan 2024 Salı

Bandırmaspor Kulübü´nden zehir-zemberek açıklama

Bandırmaspor Kulübü´nden zehir-zemberek açıklama

?Adanaspor maçımızı yöneten hakem Cihan Aydın, düdüğünü asıp başka işe yönelsin!?

Bandırmaspor Kulübü, yayınladığı basın açıklamasında, Adanaspor ile oynayıp, 2-1 kazandıkları maçı yöneten Bursa bölgesi hakemi Cihan Aydın´a, ?Düdüğünü as, futboldan uzak bir sektöre yönel? dedi.
Bordo-beyazlı kulübün açıklamasında, TRT´de maç anlatan spikerler de eleştirildi.
Bandırmaspor Kulübü´nün açıklaması şöyle:
?Önce misafirperverliklerinden ötürü Adanaspor Kulübü Başkanı sayın Bayram Akgül ve yönetimine teşekkür ederiz. Sahada centilmence mücadele eden ve asla sakinliklerini kaybetmeyerek, futbolun dışına çıkmayan iki takıma da ayrıca teşekkürlerimizi sunarız. Dün oynanan karşılaşma ile ilgili iki kritik hususa değinmek isteriz:
Birincisi, futbol tarihine geçerek, yeni bir kural icat edip, ikinci yarıda 3 golümüzü iptal ederek yerine bir penaltı veren hakemimize olacak.
Türk futbolu, kendi ailesi ve geleceği adına maçın hakemi Cihan Aydın´ın, Bandırmaspor camiasından özür dilemekle birlikte düdüğünü asmasını ve kariyerini futboldan uzak bir sektörde sürdürmesini, Türk futbolunun geleceği için önermekteyiz.
Bir diğer notumuz ise TRT erkarlarında maç anlatan son iki spikerimize olacaktır. Bilerek/bilmeyerek(Önemli husus da budur), yanlı, bilgisiz, akla sığmaz bir şekilde duygularını ekranlara yansıtan, attığımız ya da yediğimiz gol anlarında bile verdikleri reaksiyonların siyahla beyaz kadar farkının görüldüğü, Bandırma şehrine saygısız bir şekilde maç anlatımlarının TRT yönetimi tarafından denetlenmesini, maçların tekrar izlenmesini rica ediyoruz.
Karşılaştığımız her değerli rakibimiz gibi, Bandırmaspor camiasının da güzel ve köklü bir kulüp olduğunu, hakem ya da spiker seçimi fark etmeksizin, Türk futbolu adına hep birlikte mücadele ettiğimizi ve bu platformda herkesin, görevini layıkıyla yerine getirmesi gerektiğini önemle hatırlatıyoruz.
Saygılarımızla??



  • Salı 27.8 ° / 13.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 25.8 ° / 13.4 ° false
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı