Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırmaspor-MİY maçının hakemi Öğretmenoğlu

Bandırmaspor-MİY maçının hakemi Öğretmenoğlu

Mustafa Öğretmenoğlu, bu yıl Bandırmaspor´un, Giresunspor, Samsunspor ve Ümraniyespor maçlarında da düdük çalmıştı

TFF 1. Ligi´ne dahil olarak pazar günü, saat 17.00´de, 17 Eylül Stadı´nda oynanacak Bandırmaspor-Mersin İdmanyurdu maçında görev yapacak hakemler belli oldu. Buna göre karşılaşmada Mustafa Öğretmenoğlu düdük çalacak. Antalya bölgesinin A klâsman hakemi olup muhasebecilik sektöründe görev yapan Öğretmenoğlu, bordo-beyazlı takımın 6 Kasım 2016´da, Bandırma´da Giresunspor ile oynayıp golsüz berabere kaldığı Giresunspor, 15 Ocak 2017´de, Bandırma´da oynayıp 2-0 kazandığı Samsunspor ve 18 Mart 2017´de, İstanbul´da Ümraniyespor ile oynayıp golsüz berabere kaldığı Ümraniyespor maçlarında düdük çalmıştı.
Bandırmaspor-Mersin İdmanyurdu maçının kıdemli yardımcı hakemliğini Uygar Bebek yapacak. Ordu bölgesinin Süper Lig yardımcı hakemi olan Bebek, öğretmen olarak çalışıyor.
Maçın diğer yardımcı hakemliğini üstlenecek olan Murat Ergin Gözütok, Antalya bölgesinin A klâsman yardımcı hakemi kokardı taşıyor ve öğretmenlik görevini yürütüyor.
Maçın dördüncü hakemi olarak görev verilen Trabzon bölgesinden Ramazan Keleş de, B klâsmanında yer alıp, öğretmenlik yapıyor.
Maçta Futbol Federasyonu temsilciliklerini Ömer Dalman, Nurullah Öztürk ve Kemal Özbek üstlenecek.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli