Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Bandırmaspor-Pendikspor maçı kadın ve çocuklara ücretsiz

Bandırmaspor-Pendikspor maçı kadın ve çocuklara ücretsiz

Bandırmaspor’un 18 Aralık Pazar günü Bandırma’da saat 13.30’da oynayacağı Pendikspor karşılaşmasının bilet fiyatları 8 lira olarak açıklandı. Misafir kulübün bilet fiyatının ise 10 lira olduğu kaydedildi. Kadın ve çocuklara ise ma

Bandırmaspor’un 18 Aralık Pazar günü Bandırma’da saat 13.30’da oynayacağı Pendikspor karşılaşmasının bilet fiyatları 8 lira olarak açıklandı. Misafir kulübün bilet fiyatının ise 10 lira olduğu kaydedildi. Kadın ve çocuklara ise maç ücretsiz olacak. 
Konuyla ilgili Bandırmaspor’dan şu açıklama yapıldı: “Kadın ve çocuklara yılbaşına özel ücretsiz olacak maç için Passolig kartına sahip olan taraftarlarımıza kulübümüz tarafından davetiye bilet yüklemesi yapılacaktır. Yeni bilet yükleme gişemiz, balık halinde yer alan otoparkta; ödeme noktamızın yanındaki passolig satış ofisimizdedir. Davetiye bilet uygulamasından yararlanmak isteyen taraftarlarımızın Passolig kartının vizelenmiş olması ve 0554 469 89 20 numaralı WhatsApphattımıza yalnızca T.C. kimlik numaralarını yazarak göndermeleri gerekmektedir.” 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı