Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmaspor şampiyonluğunu kutladı

Bandırmaspor şampiyonluğunu kutladı

2. Lig Kırmızı Grupta şampiyon olan ve TFF 1. Lig´e yükselen Bandırmaspor şampiyonluğunu kutladı.

2. Lig Kırmızı Grupta şampiyon olan ve TFF 1. Lig´e yükselen Bandırmaspor şampiyonluğunu kutladı.
Kovid-19 tedbirleri nedeniyle kutlamalarını sade bir törenle yapan Bandırmaspor yönetimi törenler öncesinde Bandırma Nikah Salonu´nda basın toplantısı gerçekleştirdi.
Basın toplantısında Bandırmaspor Kulüp Başkanı Göksel Karlahan, As Başkan Onur Göçmez, Basın Sözcüsü Namık Havutça, şampiyonluk nasıl geldi? Sorularını yanıtladılar ve duygularını anlattılar.
Toplantıya katılan Belediye Başkanı Tolga Tosun, sanayici ve işadamlarına seslenerek Bandırmaspor´a sahip çıkmaya davet etti.
Daha sonra Kulübün TOKİ´deki tesislerinden üstü açık bir araba ile ayrılan yönetim, teknik heyet ve futbolcular Bandırma caddelerinde taraftarların ve halkın sevgi gösterileri ile stada gitti. Buradaki şampiyonluk kutlamaları saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
Bandırmaspor Kulüp Başkanı Göksel Karlahan, ?Bandırmaspor hak ettiği şampiyonluğa ulaştı. Korona virüs nedeniyle kısa ve kısıtlı bir kutlama yapmak zorunda kaldık.? diye konuştu.
As Başkan Onur Göçmez ?de hayatımızda unutulmayan güzel anlar vardır. Onu da Allah bize bugün yaşatmayı nasip etti. İnşallah Bandırmaspor çok daha güzel yerlere gelecek. Çok mutluyum anlatılamayacak duygular içersindeyim? ifadelerini kullandı.
Teknik Direktör Serdar Bozkurt ?Buraya gelirken o kadar insan, sokak ve caddelerde bizi alkışladı.Eğer bizler bu kadar insanları mutlu ettiysek Allah´a şükürler olsun.? dedi.
Kaptan Erkan Taşkıran, emeği geçen herkese teşekkür ettikten sonra, şampiyonluğun hayırlı olması dileğinde bulundu.
Törene katılan taraftarlar yönetime, teknik heyete ve futbolculara tezahüratlarda bulundu.
Haber: Ahmet Pesen



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false