Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Bandırmaspor sezon hazırlıklarına tesislerinde devam ediyor

Bandırmaspor sezon hazırlıklarına tesislerinde devam ediyor

Bolu´daki hazırlık kampını tamamlayan Bandırmaspor, 2 günlük aranın ardından ardından Teknik Direktör Mustafa Gürsel gözetiminde yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam etti. Çalışmalara sakatlığı bulunan Guido Kocer, izinli olan Levent, Pote,

Bolu´daki hazırlık kampını tamamlayan Bandırmaspor, 2 günlük aranın ardından ardından Teknik Direktör Mustafa Gürsel gözetiminde yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam etti. Çalışmalara sakatlığı bulunan Guido Kocer, izinli olan Levent, Pote, Doğancan Davas ve Lokman katılmadı.
İdman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Mustafa Gürsel, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyledi.
Bugünden itibaren yeni sezon hazırlıklarına kulübün Orta Ölçekli Sanayi Sitesi´nde bulunan tesislerinde hazırlanacaklarını açıklayan Gürsel ?İyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum. Teknik heyet olarak hazırlık kampı döneminde yapılan hazırlık maçlarında alınan sonuçlardan çok oyuncularımızın lige hazır olmaları bizin için çok önemlidir. Bu sezon takımın yüzde 80´ini yeni oyunculardan oluşuyor. Lig boyunca uyum ve motivasyon problemi yaşamamak için çalışmalarımızı bu yönde yoğunlaştırdık. Bunda da sonuç aldık. İyi bir takım oluşturduğumuzu düşünüyorum.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli