Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Bandırmaspor tarihinde ilk defa gruplara kaldı

Bandırmaspor tarihinde ilk defa gruplara kaldı

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor Basın Sözcüsü Göksel Karlahan ve Yönetim Kurulu Üyesi Recep Kılıç ile birlikte kulübün Özsoylar İş Merkezinde bulunan ofisinde basın toplantısı düzenledi.

Ziraat Türkiye Kupasında ilk defa gruplara kalmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Karlahan, takım olarak hedeflerinin Ziraat Türkiye Kupasında bir üst gruba çıkmak olduğunu söyledi.
Ziraat Türkiye Kupasında Medipol Başakşehir dışında tüm takımların birbirlerine denk takımlardan oluştuğunu öne süren Karlahan, hedeflerinin Medipol Başakşehir´in ardından ikinci olarak bir üst tura çıkmak olduğunun altını çizdi. Ziraat Türkiye Kupası ve ligde 49 günde toplam 11 maç oynayacaklarını anımsatan Karlahan, bu yoğun maç trafiğini kaldırabilecek takım kadrosuna sahip olduklarını dile getirdi.
-İç saha handikabımız var
Bu hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Hatayspor müsabakasını kazanmak istediklerini açıklayan Karlahan ? 15 maçta 21 puan toplayarak ligde 8 sıradayız. Topladığımız 21 puanın 12´sini deplasmanda 9´unu da kendi sahamızda almışız. Play of hedeflerine ulaşabilmemiz için ilk etapta iç saha maçlardan aldığımız puanlarımızı artırmamız gerekiyor. Buna Hatayspor maçı ile başlamak istiyoruz? ifadesini kullandı. Maçlarda takım olarak çok kolay kart gördüklerinin altını çizen Karlahan, erken yenen kartlar teknik heyetin oyun sistemini olumsuz yönde etkiliyor. Bunun önüne geçmek için yönetim kurulumuz artık radikal kararlar alacak. Kart cezaları konusunda önümüzdeki günlerde oyuncularımıza idari para cezaları gelebilir. Ayrıca bu konuda oyuncularımıza psikolojik destekte vermeyi planlıyoruz? dedi.
B. İLK?HABER



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli