Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin:

Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin:

?Bulduğumuz pozisyonları gol yaptık?

TFF 1. Lig 6. Haftasında evinde Manisaspor´u 4-0 mağlup eden Bandırmaspor´un Teknik Direktörü İsmail Ertekin, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında puansız geçen bir süreçten sonra bugün 3 puanla tanıştıklarını belirtti.
Ertekin ?Maç boyunca top bizdeyken oynamaya çalıştık. Ama top rakipteyken oynatmamayı çok beceremedik. Bugün şans faktörü bizden yana idi. Bulduğumuz pozisyonları gol yaptık. Daha çok mücadele ettiğimiz maçlarda puan alamadık. bugün ise daha az mücadele ederek hem de gollü bir galibiyet aldık. Bunun için sevinçliyiz ama henüz daha bir galibiyet aldık çok çalışmamız gerekiyor. Şu anki tablo çok olumsuz gözükmemesine rağmen çok çalışmazsak işimiz zor demektir. Bundan sonra daha çok çalışıp 3 puanlara devam etmemiz gerekiyor. Galibiyet alamama sürecini bu maçla atlattığımız içinde son derece sevinçliyim, inşallah bundan sonra galibiyet serisine devam eder gideriz.? Diye konuştu.
Deplesman da Bandırmaspor´a 4-0 mağlup olan Manisaspor´da maçın sonunda Teknik Direktör Koray Palaz istifa ettiğini açıkladı.
Haber : Ahmet Pesen



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli