Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin: Oynamayı düşünen anlayışla sahaya çıkacağız

Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin: Oynamayı düşünen anlayışla sahaya çıkacağız

PTT 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Bandırmaspor sosyal tesislerinde ağırlık çalışması yapan bordo-beyazlılar, 14 Temmuz´da Bolu´da kampa girecek.
Bandırmaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, transferlerin tamamlanmadığını, bir-iki oyuncu ile bağlantı durumunda olduklarını bildirdi.
Ertekin, Bandırma´daki çalış-maların ardından 14 Temmuz tarihinde Bolu´ya kapma gideceklerini, iki dönemli olacak kampın ilk döneminin 25 Temmuz´a kadar süreceğini, ikinci dönemin de 6 Ağustos tarihinde sona ereceğini ve 7 Ağustos´ta sezon açılışı yapacaklarını belirtti.
PTT 1. Ligi´nde futbolseverler, nasıl bir Bandırmaspor seyredecek? sorusunu da yanıtlayan Ertekin,´´ Oynamayı düşünüyoruz, oynatmamayı değil. Yeni bir takımla mücadele edeceğiz. Kamp dönemini iyi geçirebilirsek, takımın ne durumda olduğunu göreceğiz. Şu an itibariyle ne söylesek erken. Yeni oyuncular, yeni lig, inşallah Bandırmaspor´lu oyuncular için hayırlı olur.´´ dedi.
Yeni transferler arasında, Brezilyalı transferlerin çokluğunu da vurgulayan İsmail Ertekin,´´Brezilya Ligi devam ediyor. Bu oyuncular ilgimizi çekti. Bütçemize uygun oyuncu bulmamız gerekiyordu. Şu an itibariyle baktığımızda bütçeye uygun oyuncuları oradan bulabildik. Yoksa Avrupa´nın Fransa, Almanya gibi birçok ülkesinde çok sayıda oyuncu var ama oldukça pahalı oyunculardan oluşuyor. Pahalı olunca da alım gücüne erişemiyoruz. Biz bütçemize göre oyuncu alıyoruz.´´ diye konuştu.
Haber : Ahmet Pesen



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli