Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Bandırmaspor Teknik Direktörü Sözeri:

Bandırmaspor Teknik Direktörü Sözeri:

?Hedeflerimizi sonuna kadar kovalayacağız?

Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Ankara Keçiörengücü ile oynayıp, 1-1 sonuçlanan karşılaşmanın hakemi Caner Ak´ın yönetimini ağır bir dille eleştirdi.
Keçiörengücü maçında hakem rezaleti yaşandığını belirten Sözeri, ?Maçlardaki bazı pozisyonlar, ?sana göre, bana göre´ gibi değerlendirilebilir ama bu maçta aleyhimize verilen çoğu karar ?siyah-beyaz´ kadar açıktı. Bu maçta yaşanan hakem rezaletini tüm Türkiye gördü? dedi.
Maçın üç hakemini de ?Allah´a havale? ettiğini vurgulayan Sözeri, ?Bu maça mantel ve fiziksel açıdan çok iyi hazırlanmıştık ve mutlaka 3 puan bekliyorduk. Her üç hakemin de bu maçta takımımız aleyhine yaptığı hataların safiyane, basit hatalar olduğuna inanmıyorum. Hakemler, kul hakkı yemişlerdir. Bu maçta hakemlerin yanlış kararlarını Metin Şentürk olsa görürdü. Hakem Caner Ak, facia bir yönetim gösterdi. Bu hakem rezaleti sırasında futbolcularım, karakterli bir duruş göstererek, tertemiz bir mücadele örneği gösterdiler. Kendilerini yürekten kutluyorum. Aferin benim futbolcularıma!? diye konuştu.
PİRANALAR, AKREPLER VAR
Bandırmaspor´un başarısı için başta kulüp başkanı ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere teknik heyet ve futbolcuların onurlu bir mücadele içinde bulunduklarına dikkati çeken Sözeri, şunları söyledi:
?Eskişehir deplâsmanında kötü bir oyun sergileyerek yenildik. O maçta da bir penaltımız verilmedi, golle sonuçlanabilecek bir akınımız, ilgisiz bir şekilde ofsayt kararıyla kesildi. Ancak kötü oynadığımız için bu hakem hatalarını dile getirmedik. Ama 3 gün süreyle üzüntüden kahrolduğumuz bu maçtan sonra üzüntümüzü çok artıran yaklaşımlar oldu. Bu ortamları bekleyen bazı piranalar, akrepler, hiç utanmadan maçı Eskişehir takımına sattığımızı bile öne sürdüler. Hepimizin başarıya ulaşmak için canla-başla çalıştığımız bu ithamları yapmak hainliktir. Bu sözlerim üzerine hâlâ aynı ithamları yapmaya devam edecek olanlar ise karaktersizdir.?
HEDEFİMİZİ SONUNA KADAR KOVALAYACAĞIZ
Cumartesi günü, Adana Demirspor ile deplâsmanda zorlu bir 90 dakika oynayacaklarına işaret eden Sözeri, şu değerlendirmede bulundu:
?Tabii ki güçlü ve hedefi olan bir takımla oynayacağız. Başlarına yeni teknik direktör olarak Samet Aybaba hoca geldi. Ancak biz de, rakibimiz gibi bu maça 3 puan için çıkacağız. Konsantresi yüksek bir maç olacak. Kazanmak için mücadele edeceğiz. Herkes şunu bilsin ki, hedeflerimizden bir sapma yok. Hedeflerimizi sezon sonuna kadar kovalayacağız.?
Sözeri, bu karşılaşma öncesinde takımlarında İshak´ın kırmızı kart cezalısı olarak forma giyemeyeceğini, Landel´in sakatlık durumunu gözden geçirerek forma giyip giremeyeceklerine karar vereceklerini sözlerine ekledi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli