Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Ertekin: ?´Play-off umutlarımız tekrar yeşerdi´

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Ertekin: ?´Play-off umutlarımız tekrar yeşerdi´

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin, ?´Alpedo Kahramanmaraş deplasmanından aldığımız üç puan, play -off´a katılma umutlarımızı yeniden yeşertti´ dedi.

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin, ?´Alpedo Kahramanmaraş deplasmanından aldığımız üç puan, play -off´a katılma umutlarımızı yeniden yeşertti´ dedi. Cuma günü evlerinde oynayacakları Anadolu Üsküdar 1908 karşılaşmasını da kazanarak, , çıkışlarını sürdürmek istediklerini belirten Ertekin, şunları söyledi:
?´Takımımız her geçen gün üstüne artı bir şeyler koyuyor. Bunu sürdürürsek, play ? off´ta yerimizi alacağımıza inanıyorum. Grubumuzda genellikle birbirlerine yakın güç dengesi içinde bulunan takımlar yer alıyor. Takımların o günkü maçlarında gösterdikleri performans, maçın kaderini belirliyor. Bu hafta kendi evimizde oynayacağımız ve mutlaka kazanmamız gereken maçta, cezalı durumda bulunan Hacı Mustafa forma giyemeyecek. Antrenmanlara başlamalarına karşın, sakatlıkları tam anlamıyla geçmeyen kaptan Ali Serin ile Hakkı İsmet de takımda yer alamayacak. Önümüzde 9 hafta daha var. Bu 9 haftada dengeler değişebilir, her şey olabilir´´
FUTBOLDA EĞLENCE KÜLTÜRÜNDEN YOKSUNUZ
Futbolu, aslında bir eğlence olduğuna dikkati çeken Ertekin, ?´ Futbol, oyuncusuyla, teknik sorumlularıyla, yöneticileriyle, basınıyla aslında bir eğlencedir. Ancak Türk toplumunda ne yazık ki bu eğlence kültürü yok. Yenince her şey güllük gülistanlık, yenilince batsın bu dünya, bu takım! Bu anlayıştan artık sıyrılmamız gerekiyor.´´
İYİ TAKIM OLMANIN ÖLÇÜSÜ
Bu anlayış içinde, kağıt üzerinde iyi kadroya sahip olmanın da ?´iyi takım olma anlamına gelmediğinin altını çize Ertekin,
?´öyleyse, bu ortam ve koşullarda iyi takım, şampiyon olup, bir üst lige çıkan takımdır´´ dedi.
SPORA VERDİĞİMİZ DEĞER ORTADA
Geçtiğimiz hafta Gönen´deki bir amatör maçta, 17 yaşındaki bir hakemin, sahada geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda etmesine çok üzüldüğünü belirten Ertekin, şu değerlendirmede bulundu.
?´ Bu olay bile spora ve sağlıklı toplum yaratılmasına bakışımızdaki çarpıklığı ortaya koyuyor. Amatörler değil, performans gerektiren tüm sporlarda bulunan sporcular, iyi bir sağlık kontrolünden geçirilmeli. Amatör maçlarda da sahada mutlaka sağlık görevlisi ve ambulans bulunmalı. Ama ünlü bir söz vardır, ?Deveye sormuşlar, neren eğri? diye. O da yanıtlamış: ?Nerem doğru-ki? İşte aynı o hesap.
ÇİN SPORA REKLAM İÇİN YÖNELDİ
Çin´in, son aylarda Türkiye de dahil olmak üzere tüm dünyadan futbolcu transferi yapmasının arkasında ?´ reklam yapma isteği´´ nin bulunduğuna işaret eden Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin, ?´ Çin, birçok sektörde dünyanın gelişmiş ülkeleriyle yarış eder duruma geldi. Ancak asıl reklamın, sporda ve futbolda olduğunu gördü´´ diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli