Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Ertekin: ?Sadece küçük bir avantaj sağladık?

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Ertekin: ?Sadece küçük bir avantaj sağladık?

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin, Bandırma 17 Eylül Stadı´nda, İstanbulspor A.Ş. önünde aldıkları 1-0´lık galibiyeti değerlendirirken,

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin, Bandırma 17 Eylül Stadı´nda, İstanbulspor A.Ş. önünde aldıkları 1-0´lık galibiyeti değerlendirirken, şiddetli rüzgârın da oyunu olumsuz etkilediğini belirtti. Bu çeşit maçlarda hava koşullarının futbola daha çok olumsuz etkide bulunduğuna işaret eden Ertekin, şunları söyledi:
?İlk yarının sonlarına doğru bir gol bulduk. Ancak bu yarıda biraz daha becerikli olsak, başka goller de bulabilirdik. Rüzgâr altında oynadığımız ikinci yarıda dengeli bir futbola tercih ederek gerekli önlemleri aldık. Bu çeşit maçlarda 1-0´lık galibiyet ne iyi, ne de kötü sonuç kabul edilebilir. Küçük bir avantaj elde ettik, o kadar! Salı günü İstanbul´daki maçta daha iyi oynayıp gol bularak turu geçeceğimizi düşünüyorum.?
KARŞILAŞMAYA BÜYÜK İLGİ
Bu arada maça, taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Maçı izleyen 7500 dolayındaki taraftar, bordo-beyazlı takıma destek verdi.
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false