Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Feyyaz Uçar: ?Altınordu ile hayati bir maç oynayacağız?

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Feyyaz Uçar: ?Altınordu ile hayati bir maç oynayacağız?

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu Feyyaz Uçar, ?Pazar günü, Bandırma´da oynayacağımız Altınordu A.Ş. maçını, iç saha avantajımızı da kullanarak mutlaka kazanmak zorundayız. Bu maçta seyircimizin büyük desteğine ihtiyacımız var? dedi.

Bandırmaspor Kulübü Başkanı Erhan Elmastaş, yönetim kurulu üyeleri Bilgen Süngü, Kayhan İpek ve Ömer Beyaz ile birlikte Kaan Bingül´ün başkanlığındaki Bandırma Gazeteciler Cemiyeti´ni ziyaret ederek, burada gazetecilerin sorularını yanıtlayan Uçar, şunları söyledi:
?´Bu takım, bu yıl ilk kez TFF. 1.Ligi´nde mücadele ediyor. Sizden rica ediyorum, her türlü desteğinizi verin, eleştiri zamanı bu yıl değil. Çünkü, bu yıl, burada tutunmamız gerekiyor. Bundan sonraki yıllarda her türlü eleştiriyi zaten yapmanız gerekiyor, sizin işiniz . Yanlışları mutlaka göreceksiniz, ama bu yıl, lütfen Bandırmaspor´umuzun biraz daha desteğinize ihtiyacı var. Bu yıl, biraz daha hatalarımızı hoş görün. Biraz daha bizlere yardımcı olun. Bu yıldan sonra emin olun, işler çok daha değişecek, çünkü, sezon başında çok ciddi sıkıntılar yaşanmış. Statla ilgili, kadro kuruluşunda ,yeni oyuncuların alımında istenilen randıman alınmamış. Bu yıl size ihtiyacımız var. İnşallah, iyi olacak. Bu lig öyle bir lig ki, her yıl üç takım düşüyor, üç takım çıkıyor. 6 takım, yani ligin üçte biri değişiyor. Bu ligde hiçbir zaman 3 büyük olmayacak. Bana göre bu ligde beş yıl çıkamamış takımı düşürmen gerekir.. Bu ligde niye varsın, yukarıya çıkmak için varsın.?
Ara transferde takımın ihtiyacı olan yerlere nokta transferler yapıldığını da bildiren Uçar,
?´5 oyuncumuz ile yollarımızı ayırdık, 6 transfer yaptık. Performansları ile ilgili bir sıkıntımız yok. Bu pazar karşılaşacağımız Altınordu takımı da yeni oyuncuları kadrolarına kattı. Bizim için olduğu gibi onlar için de hayati bir maç, Biz iç saha avantajımızı kullanmak istiyoruz. Seyircimizden bugüne kadar olduğundan daha fazla destek ricam var. Çünkü seyirci gücü, takımı pozitif şekilde etkiliyor.
Yusuf´un sakat çapraz bağındaki sıkıntı tekrarladı. Ameliyat gerekiyor. Bu oyuncum sezonu kapattı. Onun dışında Özgür´ün bir sakatlığı var? diye konuştu.
Başkan Erhan Elmastaş, mali sıkıntıları olmadığını bildirerek, ?´ Bu sektörde paranın ne zaman biteceği, ne zaman yetmeyeceği, ne zaman geleceği de belli değil. Sponsorluklarla ilgili çalışmalarımız devam ediyor? dedi.
Ülkemizdeki futbol hakemliğinin yıllardır sorunlar yaşadığına dikkat çeken Uçar, şu değerlendirmede bulundu:
?Hakemlerimiz, yalnız kulüp başkan ve yöneticilerinin değil, iğneyi kendimize batırarak özeleştiri yapmamız gerekirse bunda teknik sorumluların da olumsuz etkisi var. Bazı arkadaşlar, her maçtan sonra hakemi eleştiriyor. Bu nedenle hakemler, baskı altında. Cesaretlendirilmeleri gerekiyor. Çizgi hakemliğimiz yürümedi ama teknolojinin, maçlarda kullanılmasından, video hakemliğinden yanayım.?

Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false