Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin:

Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin:

?Kazandığımız için mutluyum."

TFF 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor Teknik Sorumlusu İsmail Ertekin 3-1 kazandıkları Pendikspor maçının ardından yaptığı basın toplantısında çok iyi oynadık dersek yalan söylemiş oluruz , ama bu 3 puana ihtiyacımız vardı? dedi.
İkinci yarının başından bu tarafa 3 puanı bir arada göremediklerine dikkati çeken Ertekin, maçın sonunda yapılan basın toplantısında şunları söyledi:
? Son derece baskı altındaydık. Hem takım hem bizler. Bugün 3 puanı kazandığımız için sevinçliyiz. Maça iyi başladık. İyi pozisyonlar denk getirmeye çalıştık. Ve sayısal olarak dengeli olduğumuz sürede daha iyi iş çıkardığımızı düşünüyorum. Karşı takım kalecilerinin kırmızı kart görmesi sonucunda, eksilince bizde bir rehavet başladı. Yine de devre sonunda bir gol daha bulduk.
İkinci yarıda rehavetin devam ettiğini bildiren İsmail Ertekin, ? Bu rehavetin yüzünden son dakikalarda bir gol yedik. Neredeyse başımıza dert olacaktı. Sonuç olarak üçüncüyü de attığımız için rahatladık. Çok iyi oynadık dersek yalan söylemiş oluruz. Ama bu üç puana ihtiyacımız vardı.
Önümüzdeki hafta Gümüşhane maçı var. Onu da kazanıp iddialı olduğumuzu ortaya koymamız gerekiyor. Bundan sonraki maçlarda kayba tahammülümüz yok. Kazanmamız lazım ki doğru yere varabilelim. Hedefe varabilmek için oyuncular, yönetim, basın ,taraftar hepimiz birlikte olmalıyız diye düşünüyorum. Bugün bu birlikteliği başlattık, bundan sonra da devam etsin?
Haber : Ahmet Pesen



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli